Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tápiharcos! Vagy egyéb neves...

Tápiharcos! Vagy egyéb neves felhasználók. Valaki mentsen meg! Tudtok velem beszélni?

Figyelt kérdés
Privátban,megadok egy mai címet és úgy
2013. máj. 21. 13:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
2013. máj. 21. 13:44
 2/13 A kérdező kommentje:
narancsos5@citromail.hu
2013. máj. 21. 13:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi történt? Ennyire nem lehet nagy a gond. Megijedtem.
2013. máj. 21. 14:03
 4/13 anonim ***** válasza:

Igazi vészhelyzetben igazi hősökre van szükség.

[link]

2013. máj. 21. 14:10
 5/13 anonim ***** válasza:

Eszem-f@szom megáll!

Várom a levelet, pihenek.. az edzésem már megvolt, délutáni edzés még odébb..

Várom a levelet és közben mit kapok?

[link]

Hát szüljenek sünt komolyan..!

2013. máj. 21. 14:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Szükségem van olyan emberekre,akk biztosak mindenben ,mert szétcsúsztam, a fogyókúrás probléma csak az egyik ok.
2013. máj. 21. 14:45
 7/13 anonim válasza:
Mondd már el mi történt engem is kíváncsivá tettél. Egyébként én is totál szét vagyok csúszva a magam módján, hátha tanulunk egymás hibáiból
2013. máj. 21. 14:54
 8/13 anonim ***** válasza:

Még nem kaptam semmit csak fogyasztószeres hirdetést.

Szinte maximálisan összeszedett és kreatív problémamegoldó vagyok, kicsit analitikát nehézkesen tanulok, de majd belelendülök. Taichizzatok, az biztos hogy segít :)

2013. máj. 21. 14:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Válaszoltam a levélre! Hmm hát hol is kezdjem biztos másnak ez aranyélet,de én ezekszerint gyengusz vagyok. A családi légkör hogy is mondjam borzalom,bizonytalanság/ depressziós/egymás idegelése van a középpontban,amit én is jócskán megszívok. Pl. az idegrendszeremnek szerintem annyi. Apám ver,anyám ver mindenki. Anyám rib@nckodik vagy hát ki minek mondja..apám mesélt szépeket bár neki is van zabigyereke. Nincs itthon sose étel a zsemlén és tésztán kivül,nincs gázunk és a legrosszabb nem rendelkeziik ésszel senki. Nem tudok barátkozni,ha sikerül is hamarosan megunnak kicsesznek velem talán ezt érdemlem?:( és ssikettelen vagyok mindenhol..
2013. máj. 21. 15:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Mondtam én hogy Taichi.

Pénz kell, és kiszakadsz ebből az egészből. Sajnos az emberek őrületét (a szüleidet) nem fogod tudni megváltoztatni, önvédelemhez jogod lenne (tehát tanulhatnál tőlem vagy kollégáktól) de még ez sem oldaná meg a problémáidat.

Melózni kell és tanulni. Ez a kiút, rövid távon pedig 1-2 jó ismerős, akik segítenek összeszedni magad.

2013. máj. 21. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!