Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15éves vagyok és tanácsra...

15éves vagyok és tanácsra lenne szükségem!?

Figyelt kérdés
15éves,176 cm és 92kg vagyok(férfi).Elhatároztam szeptember elejétől,hogy nyárra leszeretnék menni 75-80kg-ra.Igazából az eddig eltelt időszak csak diétával és esti tornákkal telt(2kg ment le szeptembertől)Arra lennék kíváncsi,hogy milyen diétát és edzéstervet mondanátok,hogy tényleg arányos,szépen fogyjak combból,fenékből,hasból(szinte mindenből)?Nagyon fontos lenne 1 hasznos tanács,hogy mit is egyek miket csináljak és hogy kezdjek hozzá?!Kösz előre is.
2009. okt. 3. 10:14
 1/4 anonim válasza:
48%

szia elsösorban a leg fontos dolog az akarat erö és összeálitott terv ..szoval reggel amikor felkelsz álj a mérlegre hogy tudatosuljon benned hogy hány kilo vagy.

persze az étrenden is mullik reggel gyumivel indics és futással heti 4 alkalom legalább 1.5ora és hatni fog elhiheted nekem bevált én 7 honp allat 25kg fogytam le ..és persze vigyázni kell még akkor is a kajával,

2009. okt. 3. 10:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nem nagyon van időm elmenni futni a tanulás és egyéb dolgok miatt,inkább itthoni edzések jöhetnek szóba:S
2009. okt. 3. 12:30
 3/4 anonim válasza:
53%
Ha valóban le akarsz fogyni kb.:75kilóra akkor a mostani súlyodhoz képest jóval kevesebb és szerintem ez fokozott odafigyelést igényel netán orvosi ottlétet
2009. okt. 3. 13:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Próbálhatod edzeni a felsőtestedet, például vegyél egy pár súlyzót, erősítheted a lábad (ha a szomszédot nem zavarja, és van hely, akkor ugrálókötél, ha van, akkor szobabicikli, lépcsőzés), a lényeg, hogy az egész testedet mozgasd át, és mindenhova gyalog járj, ahova tudsz. Ha kiizmosodsz, lehet, hogy súlyra nem leszel kevesebb, de jobban fogsz kinézni. :-)

Amúgy akár dietetikushoz is fordulhatsz, már csak azért is, mert 15 évesen akármit nem tanácsos kipróbálni fogyókúraként, mert akadályozhat a fejlődésben. 25 éves korodig még nőhetsz, sőt, szerintem még fogsz is.

Egyél sok gyümölcsöt és zöldséget, igyál sok vizet, én a diétát (koplalás vagy hasonlók) nem javaslom, főleg ebben a korban. Ha a suliban eszel, azt hagyd is meg, a reggelit sose hagyd ki, még akkor se, ha keveset, de valami legyen a gyomrodban - kell ahhoz, hogy oda tudj figyelni a suliban -, vacsorára pedig csak könnyűt egyél, ami nem terhel meg.

2009. okt. 3. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!