Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 171-172 cm-hez sok a 65 kiló?

171-172 cm-hez sok a 65 kiló?

Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 01:00
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
NEm.
2009. okt. 3. 08:01
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Nem, ha kevesebb lennél anorexiásnak néznél ki, ha nem vagy megelégedve az alakoddal, akkor valami alakformáló mozgásformát javasolnék. 28/F
2009. okt. 3. 08:14
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Attól függ!

SENKI nem fogja ezt innen, látatlanba, kép nélkül megmondani neked, mert nem tudja senki sem az izom/zsír arányt rajtad. Éppenséggel lehet akár sok is, de ez csak akkor derülne ki ha látszana egy képen hogy miből vannak a kilók, zsírból vagy izomból

2009. okt. 3. 08:31
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Nem sok, hanem KEVÉS. Ha rossz az eloszlás, az lehet, de kövér biztos nem vagy, sporttal, tánccal lehet formálni.
2009. okt. 3. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt semmiképpen sem mondanám, hogy kevés. KÉp kellene, hogy korrekt választ tudjak adni.
2009. nov. 27. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos,normál súly,max 1-2 kilót ,ha szeretnél,leadhatsz,de ha izomból vagy ennyi,akkor ne fogyózz!
2009. nov. 27. 14:19
 7/8 anonim válasza:

Nem írtad, hogy hány éves vagy, mert attól is függ!

Ha 30 felett akkor az álomsúlynak számít! :D

Ha még nagyon fiatal vagy, és kicsit vékonyabb szeretnél lenni, akkor azt rövid úton elérheted, de szerintem 60 kilo alá ne menj, akkor se, ha a csontsoványság a divat!

Élj egészségesen!

És ha így jól érzed magad, akkor mindenki más negatív véleményét jó magasról pottyantsd le!

2009. nov. 27. 14:49
 8/8 anonim válasza:

Szia! Én 173 cm magas és 59 kg vagyok. Az elmúlt négy hónap alatt 66 kg-ról fogytam le 59 kg-ra. Ehhez a változáshoz mindenféleképp szükséged van egy életmódváltásra, persze ennek a folyamatnak úgy kell lezajlania, hogy a szervezeted ennek ne legyen áldozata. Mindeddig nem igazán figyeltem oda az étkezésekre, és legfőképp a napi folyadékszükséglet bevitelére. Nagy hiba volt! Nem is gondolná az ember, h a megfelelő folyadék bevitele mennyire befolyásolja a megfelelő emésztést! Napi három litert minden nap legyűrök, ami mostmár mellesleg meg sem kottyan. Nagyon sokat számít, hidd el, rengeteget segít a tisztulásban! Az én fogyókúrám lényege, hogy hétköznapokon nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt és folyadékot viszek be! Hétvégén azt eszem, amit akarok, bár ha már összeszűkült a gyomrod egy kicsit, akkor nem tudsz ájulásig zabálni! Hétfőnként nem eszem semmit, mert nem is kívánom meg ilyenkor tisztítok a hétvége után! A maradék négy napon, mármint a maradék hétköznapokon minden reggel reggelire megiszok fél liter langyos vizet, ez a beleknek nagyon jót tesz! Ebédre mindíg eszem banánt, mert rájöttem, h nagyon jó az emésztésnek(ez tuti tipp), mellé egy zöldséges salátát és rántott halat, vagy rántott csirke mellett! Ennyi az ebédem, a nap maradék hátralevő részében inkább folyadékot iszom, de azt töménytelen mennyiségben! Vacsorára valamilyen gyümölcsöt vagy egy liter vizet fogyasztok és nem vagyok éhes! Amikor csak tudok mozgok, szobabiciklin, vagy tornázom, futok, stb...

Persze, ha megkívánsz egy szelet csokit a hétköznapokon, akkor ne állj ellen, csak ne legyen belőle rendszer! Megmondom őszintén, hogy a leadott kilóktól megszabadulva sokkal jobban érzem magam! Remélem nem csak neked tudtam segíteni, hanem azoknak is, akik nem tudnak nekikezdeni a fogyókúrának!

Üdv.: Vivi

2009. nov. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!