Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hallottam, hogy almaecetes...

Hallottam, hogy almaecetes vízzel sikeres fogyást lehet elérni. Tényleg gátolja az antidepresszánsok felszívódását?

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 18:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Az első hírre a válaszom: igen! A második kérdésedre : el sem tudom képzelni. Sohasem olvastam ilyesmit az almaecetről. Kizárólag pozitív véleményeket hallottam.
2013. máj. 17. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Sajnos én nem csak pozitívat hallottam: kisebb mennyiség nem árt, nagyobb huzamosabb ideig nem jó, kivonja a Ca-ot a csontokból, gyengíti. A gyógyszerhez nem tudom hogy viszonyul.
2013. máj. 17. 19:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2013. máj. 18. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Sz.Sz.J! Köszönöm, hogy válaszoltál. Egy érdekes esetet említenék. A napokban eltöltöttem néhány napot egy excluzív szállodábam, ahol eszméletlen kaja volt. Ráadásul svéd asztalos.A férjemmel mindent végigettünk... Aztán már a második nap előkerült a táskámból egy ottfelejtett kisebb adag almaecet. Nos, gyorsan bekaptam egy evőkanálnyit. Másnap ugyanúgy. Alig mertem itthon ráállni a mérlegre. Láss csodát: egy dekát sem híztam. Nézz utána a almaecetnek; sok mindent megtudsz róla. Drukkolok Neked!
2013. máj. 18. 23:39
 5/5 anonim válasza:
Nekem bevált! Fontos,hogy akkor próbáld ki amikor otthon vagy és nem mész sehova,mert valakinek a gyomra nem bírja és hasmenéssel,vagy hányással tiltakozik a szervezete. Egyébként sok sikert! :)
2013. máj. 26. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!