Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki 1 hónapos látványos...

Valaki 1 hónapos látványos eredményü diétát tud javasolni?

Figyelt kérdés
inkább olyan nőket vagy tiniket (én is az vagyok) kérdezek akiknek már bevált valami diéta :)

2013. máj. 17. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyers gyümölcs-zöldség kúra. Reggelire csak gyümölcs, ebédre meg vacsoraára saláta vagy nyers zöldségek.
2013. máj. 17. 17:26
 2/8 A kérdező kommentje:
jó de ha 1 hónap után visszatérek normális étkezésre visszahizom a dubláját nem?
2013. máj. 17. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:

kaloriaszamolas.

mondjuk nem tudom mennyit akarsz fogyni, de gyanus hogy nem lesz eleg 1 honap. meg ha visszatersz a "normalis" etkezeshez (amitol meghiztal) akkor ne remeld hogy nem hizol meg megint :)

2013. máj. 17. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
én nem eszem nagyon sokat és csak 3-4 kilót szeretnék fogyni
2013. máj. 17. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
A csak gyümölcs-zöldséget felejtsd el, mert nem tesz jót, ráadásul fehérje hiány miatt elkezdenek leépülni tőle az izmok.
2013. máj. 17. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

szénhidrát 120 g alatt naponta,zsírból minél kevesebbet,és sok-sok fehérje. Napi kcalszükségleted leviszed 60-70%-al,és minden egyes nap edzel 1-2 órát. Egy hete csinálom,és már látszik. Pedig rajtam nincs sok felesleg,ezt pedig mégnehezebb leadni,mint a sokat. :) Ez egészséges és tartós is. Ha végeztél,arra figyelj,hogy az étkezésedet tartsad(többet ehetsz,de mást-kenyeret,cukros dolgokat,ctb egyenlőre kerüld,utána is csak keveset),és heti 4-5 sportolás legyen. Aztán hetente csökkented eggyel. Fő a fokozatosság,és ez a visszaállásnál(ami nem is lesz teljes visszaállás,mert ha visszaállsz,visszajön,lehet szó bármilyen diétáról és módszerről)fokozottan igaz.

Sok sikert!

18L

2013. máj. 19. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Annyit hozzátennék, hogy a fogyás ne legyen több heti 0,5-1 kilónál, mert akkor nagy az izomvesztés esélye.
2013. máj. 19. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
azota mennyit sikerult fogynod?
2014. nov. 4. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!