Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogamzásgátlót szedek,...

Ha fogamzásgátlót szedek, akkor ihatok mályva teát vagy nem?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 06:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene, a mályvatea durván hashajtó hatású, kipucol mindent, a tablettával együtt.
2013. máj. 17. 07:03
 2/11 anonim ***** válasza:
Tabletta reggel, tea 8 órával később. Ez még így elfogadható. Bár a helyedben nem hashajtóznék, mert aranyered is kialakulhat miatta.
2013. máj. 17. 13:36
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én gyógyszerészt és nődokit is kérdeztem a témában. Mindketten azt mondták, hogy ha nem abban a bizonyos 8 órában történik meg a hashajtás akkor semmi baj. Nekem nem a hashajtás volt a célom, hanem a könnyű széklet.

2013. jún. 17. 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak a teás kérdésnek nincs igazán köze a fogyókúra kategóriához, ezt érdemes tudni.
2013. jún. 17. 16:16
 5/11 anonim válasza:
A mályva tea fogyókúrás tea elvileg
2013. jún. 17. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag viszont az elhízás járvány a nyugati cukor alapú táplálkozással van összefüggésben, és még egy Nobel-díjat sem osztottak ki azért, mert valaki egy önmagában megoldást nyújtó fogyókúrás készítményt feltalált volna.
2013. jún. 17. 23:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem a teát egyik ismerősöm ajánlotta,aki nagyon sokat fogyott tőle.Persze diétázott is.
2013. jún. 19. 05:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze diétázott is.

Szerintem a teától fogyott, de gyanús még hogy emberáldozatokat is bemutatott az ismerősöd egy istennek, és ezért sikerült a fogyása. Ennek annyi köze van hozzá mint a teának.

Vagy találjak még ki valamit, hogy miért fogyott? A tea, a csillagok állása, az emberáldozat.. Olyan dolgokat vagytok képesek kitalálni, amik nem is léteznek, és halál komolyan veszitek. 2013 az év, időszámítás után, ha szabad felhívnom rá a figyelmet.

Több mint 2000 év eltelt azóta, hogy feltámadó és vízen járó embereket higgyen el az ember, ma már szabad gondolkodni, kritikusnak lenni, ismeretes hogy a Föld nem lapos, ember jár a világűrben, nem a Nap kering a Föld körül és .. az elhízás valóban népbetegség, amit nem old meg az ha mostantól mályvateát adnak az iskolákban és a munkahelyeken..

2013. jún. 19. 09:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Jól van akkor,ez van,ha te így gondolod.Miért ne lehetne tőle fogyni,mikor kb mindent kimos a szervezetedből?Épp ezért kell ésszel inni,és ezért kérdeztem a fogamzásgátlót is.De uncsi ez az oldal,hogy ilyen kötekedős emberekkel van tele,akármelyik kategóriában kérdez valaki valamit,egy okostojás biztos van mindenhol....
2013. jún. 19. 11:38
 10/11 anonim ***** válasza:

#3. válaszoló vagyok!

Ne foglalkozz az okos tóbikkal, akik mindenbe bele akarnak szólni. Próbáld ki. Mindenképpen úgy, hogy biztos másnap semmi dolgod ne legyen, mert ki tudja mit eredményez nálad a tea. Nekem azt mondták, hogy este igyam és utána már véletlen se egyek semmit. A fogigátlóra meg tényleg figyelj. Ha úgy alakul inkább védekezz mellé. Aztán majd kialakulnak a dolgok, megtapasztalod, hogy a te szervezetedre hogyan hat a tea.

2013. jún. 19. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!