Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok fogyni 30 kg-t?...

Hogyan tudok fogyni 30 kg-t? úgy, hogy nem jön vissza, és közben jól érzem magam

Figyelt kérdés
2009. szept. 30. 18:55
 1/9 A kérdező kommentje:
a "jól érzem magamnál" ne arra gondoljatok, hogy nem akarom érezni, hogy fogyókúrázom, csak nem akarok szédelegni, meg lefejelni a szekrényt, mint legutóbb. :)
2009. szept. 30. 18:59
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Rendszeresen mozogsz, és kevesebbet eszel. Ennyi a titok. Nem kell szerintem különleges diéta, meg csodaszerek. Mozgás és kevesebb energia bevitel.

Este 6 kor vacsorázz valami könnyűt, utána már ne egyél.

Rendszeresen étkezz, reggeli, ebéd, uzsira is valami lightos, és vacsi, és mozgás mozgás mozgás :)

106 kiló voltam 2006 ban és lementem 75 kilóra :) és azóta is tartom :)

2009. szept. 30. 19:01
 3/9 A kérdező kommentje:
de jó :) én 87 kg vagyok, a kisebb fiam már két éves lesz, sokmindent elkezdtem azóta, de csak egyre több jött vissza. egy ideje már nem eszem kenyeret, cukros lötyiket, próbálok rendszeresen, de ez nem mindig megy, és a vacsi mindig elég késői időpontra esik. milyen mozgás? van egy poros szobabringám, valahol.
2009. szept. 30. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

én úgy fogytam le 61 kg-tól 50re, hogy csak 2szer ettem (reggeli+ebéd) egy nap.

sajnos azóta kaptam egy gyógyszert és az miatt híztam 6 kilót. :C (164 centi vagyok)

2009. szept. 30. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

egy aktív séta ami mondjuk jó félórás, már az is mozgás, és emellett a diéta csak rásegít.

A bringát porold le és hajrá :)

első voltam ismét.

2009. szept. 30. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

30 kg leadni nem gyerekjáték, de ha van elég kitartásod, és fegyelem benned akkor könnyedén menni fog!

Étkezés: Napi 6 étkezésed legyen! A diétát kezdésnek kezd napi 200g szénhidráttal, és 90-100 g körüli fehérjével! Ha 200g- 250 ch-val nem fog változni a súlyod akkor minden héten csökkentsd a ch bevitelt 15-20g-al! Akkor állj meg, ha egy héten kb. 1 kg sikerült leadnod! Szóval az a jó diéta, ha heti 1 kg megy le rólad max. Tehát a ch menyiségét folyamatosan csökkentened kell. Szénhidrát gazdag ételek: rizs, krumpli, zabpehely, durumtészta.

Fehérje gazdag: húsok (főleg csirkemell), tojás, túró (ezzel csínján bánni), hüvelyesek. Fontos, hogy délután 4 után ne fogyassz ch-ban gazdag ételt, inkább zöldséget! (pl brokkoli turmix) Gyümölcsöt lehetőleg egyáltalán ne egyél a magas gyümölcscukor tartalma miatt, tehát jobb lesz hozzászokni a zöldségekhez, vagy marad a táplálék-kiegészítő. Estére fogyassz valami fehérjedúsat, hogy éjszaka is ellássa tápanyaggal az izmaid!

Mozgás: Hetente 3x végezz súlyzós edzést bontott izomcsoportos kivitelben. Továbbá heti 3-4x 45 perces alacsony pulzusszámú mozgást (pulzus < 130)! Pl kerékpározást, enyhén gyors tempójú gyaloglást!

Nagy vonalakban ennyi! Ha bármi kérdésed van írj!

Egy testépítő.

2009. okt. 1. 17:50
 7/9 anonim ***** válasza:
40%

Hát ilyen elvetemült ostobaságot se hallottam még, hogy "ne egyél gyümölcsöt, sok benne a cukor"...

Egyebekben működőképesnek tűnik a fenti, csak ez a gyümölcsfóbia indokolatlan.

2009. okt. 15. 21:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem ostobaság egyáltalán, hogy sok a gyümölcsben a cukor. Igenis sok benne a fruktóz azaz a gyümölcs cukor, ami hízlal. Éppen ezért nem szabad sűrűn enni szőlőt (mert hízlal a sok cukor miatt.. lásd szőlőcukor) ugyanez a helyzet az édes mandarinnal naranccsal stb. Este ezeket már nem szabad fogyasztani, csak max 1 óráig.

Én azt javaslom neked, hogy próbáld ki a norbit update programot. Sokan baromságnak tartják, de azért mert nem csinálták végig... mivel már 1 hónap alatt fogyni akartak vagy 10 kilót... amit ha más diétákkal fogytak is már rég visszajött vagy 15:D Az update egy életmód, ami segítségével mindent ehetsz bizonyos napszakokban. és annyit amennyit akarsz. Persze nem fogsz 1-2 hónap alatt nagy mennyiséget fogyni. De én inkábbb lefogyok fél év alatt de tartósan, mint 2 hónap alatt de aztán rámjön a farkas éhség és visszahízom a dupláját. Na meg persze fanyargatom magam amíg újra le nem adom...

Van egy dvd (azért ezt mondom, mert nekem ez van meg:D) Norni Kiképzés a címe, ennek a végén sorra elemez minden kaját és elmondja mit mikor egyél.

Azt javaslom csináld ezt, és tornázz mellette minden nap fél-1 órát (én kick-box aerobikot és capoiera aerobikot csinálok) és hatásos!! És nem is fanyargatom magam! Remélem segítettem!

Linda 22

2009. okt. 16. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:
ja és minél kevesebbet eszel annál hízékonyabb leszel!!!!!
2009. okt. 16. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!