Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van különbség a 2 módszer között?

Van különbség a 2 módszer között?

Figyelt kérdés
Nos, hogy ha egy nap megeszek egy egész doboz toffifeet (amiben van 15 drb), vagy pedig minden nap megeszek egy drb toffifeet, tehát 15 napig fogyasztom el az egészet akkor van a 2 között különbség?? hízás? és még feltételezzük, hogy minden nap sport pl. biciklizés.
2013. máj. 3. 12:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem ösztönösen szimpatikusabb a naponta 1 darab, úgy nagyobb esélyed van a kiegyensúlyozott táplálkozásra is, bár egy nap igazából nem számít oly sokat. Ha nem nyom meg az egész doboz, szerintem cselekedj belátásod szerint, ahogy jobban esik. Nálam tuti nem tartana 15 napig, de azért egyben sem nyomnám le (eleve a zömét odaadom a páromnak és mindenki örül).

Hogy mitől hízol, azt nem tudhatom, én ilyesmi után (ami nem az 1 db, hanem a 15 :)) automatikusan sokkal kevesebbet eszem a következő étkezésekkor. De fel is keltheti benned az édességvágyat...

2013. máj. 3. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Természetesen van. Egyszerre semmiképp ne egyél annyit, mivel abból garantált zsír lesz. Ha egy nap eszel 1-et mondjuk sport után, az még belefér.

Ha egy nap biciklizel 15 órát, azzal se váltasz ki két heti edzést.

2013. máj. 3. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Én biztos hogy nem enném meg egyben, mert másnap tuti elmennék venni másikat ;-)
2013. máj. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!