Fogyni szeretnék! Arra hatásos a Leg Magic diéta mellett, vagy az inkább csak izmosit? Már igy is vastagok a lábaim, nem akarom hogy mégjobban az legyen!
Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 10:26
1/2 anonim válasza:
sokkal hatásosabb ha veszel 2 2kg-s súlyzót és azzal edzel minden nap, esetleg még veszel valami dvd-t amiről elleshetsz gyakorlatokat. gyors mozdulatok kis súllyal. ezek a tv-s termékek hatásosak ugyan, de semmivel nem lehet könnyen eredményt elérni. A legmagiccel tornázni is nagyon megerőltető, és ráadásul a minősége sem túl jó, recseg-ropog, felejtsd el hogy tévézel közben.
2/2 anonim válasza:
Nekem volt leg magicem, formálásra jó, de nekem eleve vaskosabb, husisabb combjaim vannak, és így még vastagabbnak tűntek :(! Én el is adtam! Szerintem annak válik be, akinek viszonylag vékony a combja, de kissé plötyi! Mert nekik formásítja nagyon! De nekem nem jött be...inkább futás+aerobic! Véknyabb is lett a combom 1 hónap alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!