Egy 180 cm-es modell hány kg?
kifutó modellre gondolok. ne írjatok ilyeneket hogy 2kg légyszi, normális választ szeretnék. 55 kb? Vagy kevesebb?
mint pl ő: [link] (amúgy ő nem tudom milyen magas, csak az alkatára gondolok)
180 centihez a kb 60 kilo sem sok , ha arányosan oszlik el, ráadásul ha a csontjaid is nehezek, akkor végképp nincs vele probléma ;)
és nem csak kiakarják tiltani a túl sovány modelleket a szakmából, hanem sok országban már meg is tették. Olaszországban sem engedik már modellkedni őket, Franciaországban és az USA-ban még nem tiltották el őket a kifutóktól, de ami késik nem múlik.
Az a baj, hogy nagyon nagyon függ a csontozattól is.. Ha nagyon nehéz a csontozata, akkor igenis lehet 60kg... Ha könnyű, akkor lehet, hogy alig van meg 50kg...
Én 178 cm vagyok és 58kg. Durvának hangzik, mégsem vagyok csontvékony, inkább csak átlagosabb (lapos hassal és pici derékkal, de kerek combokkal és van mellem is...) Ha magamból indulok ki, akkor ezek a modellek 50alatt kell, hogy legyenek, de mondom egyénfüggő...
Most olvasom (én voltam ez előző):
ESZEDBE NE JUSSON FOGYNI 183cmhez az 58kg-ból!!! Ha valamiért nem tetszik az alkatod, az nem azért van, mert felesleg van rajtad!! Tornázz és alakulni fog az egész, csinosabb leszel!! Ennyi! NE FOGYJ:S
2009.09.29 22:16 os válaszoló, szerintem ne törődj hogy msot leszavaztak akrko is ha igaz, sok az elmebeteg idióta ember itt is ugyanúgy ahogy a világon hisz ide is csak a világ emebrei tartozkódnak. Engem is leszavaztak, pedig én is ezt igy tanultam amit épp előtted irtam...de háát engem nem i érdekel ha leszavaz 300 ember akinek az IQ ja 80 alatt van. Tudod a buták közt az okos a lúzer, mert ő a különc és a nagy vagány menők közt meg a szerény tisztességes a lúzer és mind csak azért mert ők tartják annak és többségben vannak. Ennyi.
S tudod itt a szavaztok értéke ezekmiatt semmit nem számit mert nem a tisztességes kritikák alapján szavaznak.
Hellóka!!:)
Én is modellkedem és 181-182 cm lehetek és 62 kg!!
Vékony,csinos vagyok és szőke:P
És le ne próbálj fogyni 58-ról ha modell akarsz lenni lehet fel sem vesznek nekem erős a csontozatom!! Ha meg csak úgy vesznek fel akkor ne is jelentkezzél!!!! Mert ha végig mész az utcán és nem tudják hogy modellkedsz rád se néznek csak elmennek melletted.. nullás mérettel semmit sem érsz el!!! Hiába vagy nagyon vékony és magas hidd el nem egy jó dolog!!Hízzál még nehogy fogyjál!!! Te egyszerűűen hülyeee vagy!!!! Már bocsi!! Ha nem fogadnak el 58-an akkor menjél tovább legyél fotómodell például!!!!
Az sokkal jobb mint a kifutós !!!: ) na ennyih
szia!!
Nem vagytok normálisak..45??
Akkor ez olyan,mintha azt kérnéd egy 165 centis embertől,hogy 30 kg-al éljen...
Egy 180 körüli modellnek 55 és 60 kiló között kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!