Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fogyókúrába melyik a jobb...

A fogyókúrába melyik a jobb módszer és miért?

Figyelt kérdés

Elöször diétázok és utána sportolok vagy

Elöször sportolok és utána diétázok vagy

Mindkettöt egyszerre kezdem.

Az a baj, hogy mindenkitől eddig mást hallottam, valakitől azt, hogy elöször diétázzak, és ha már lement akkor sportoljak mer akkor izommá alakítom át a zsírt. Valaki meg, hogy egyszerre mer akkor ahogy fogyok ott ugye a bőr meg van nyúlva, és akkor sporttal vissza húzodik.

2008. jún. 14. 08:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

tudod mi kell az egészhez?? Józan paraszti ész.

Pl. Zsírt izommá alakítod. Ilyen nem létezik. Biológiailag lehetetlen. A Zsírszövet zsírszövet az izomszövet izomszövet. Olyat lehet hogy leadod a zsírt és előtte növeled az izmod tömegét és méretét. De egyszerre ez sem lehetséges. Lásd testépítőknél tömegnövelés és diétáz időszakok váltják egymást.

Tényleg csak azt tudom mondani hogy tanulj a testépítőktől. Ők tudják mit kell enni ahhoz hogy fitt , egészséges legyél és formában maradj. Úgy adják le magukról a testzsírt hogy az valami elképesztő.

Sportolj és mellette diétázz a kettő külön nem használ úgy mintha egyszerre csinálnád. És ez a lényeg !!

Sok sikert, ha van kérdés írj!!

2008. jún. 14. 10:45
 2/2 Xaba89 ***** válasza:
A testepitoktol tanulni??? Ez valami vicc csupa szteroidos etrendjuk van,es ez szerintem nem egeszseges.Ha szerinted egeszseges menj az o dietas modszeruk utan es majd egy pr ev mulva jelentkezik az impotencia meg a szivelegtelensegek sorozata.Sok sikert
2009. júl. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!