Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás csakis zsírból?

Fogyás csakis zsírból?

Figyelt kérdés
Hetente 3x szoktam futni járni( bemelegítés aztán 1 perc gyors futás 1 perc séta úgy 15 percen át). Minden vasárnap reggel méredzkedek általában egy héten 1 kilót fogyok de azt nem tudom, hogy ez izom vagy zsírvesztés-e. Aki tud vmi módszer hogy csak zsírból fogyjak szeretném ha leírná.

2013. ápr. 15. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

A diétán múlik. Fogyassz megfelelő mennyiségű fehérjét, hogy megakadályozd az izomvesztést (vagy csökkentsd).

Napi 2-3 g/testsúlykilogramm fehérje.

Ne csak a kilókat mérd, hanem a centiket is!

Ha azt látod, hogy jobban fogysz, mint ahogy a centik apadnak, akkor többet fogysz izomból, mint zsírból.

Ha a mérleg nyelve alig mozdul, de közben a centik igen, akkor jó úton haladsz, főleg zsírból fogysz.

2013. ápr. 15. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
A hastérfogatomat szoktam mérni és látványosan csökken nagyjából ahogy csökken a súlyom. De milyen ételekben van fehérje?
2013. ápr. 15. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:

minden húsban van (vagyis maga a hús fehérje+víz, ahogy a rajtad lévő izmoknak is fehérje a váza), persze a sovány húsokat preferáljuk (csirkemell, pulykamell, tengeri hal), zsírszegény túró, tojásfehérje, táplálékkiegészítő boltban kaphatók tejsavó, szója és még néhány fehérjepor, ill. bioboltokban is

De sok fehérje mellé sok zöldség is kell, hogy megfelelően emészd őket.

2013. ápr. 16. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!