Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az energia-deficiten múlik...

Az energia-deficiten múlik minden?

Figyelt kérdés

Szóval, végre szereztem olyat táncoktató kinecket programot, amitől csöpög rólam a víz. Arra jutottam, hogy akkor ez kardió mozgás lehet. Ez így van?

Fizikai munkát végzek, így a kajára is odafigyelek mostantól. A kérdés csak az: hogy ha kardió mozgást végzek (szerintem az, szerintetek?), diétázom és fizikai munkát végzek, akkor törvényszerű a fogyás is, nem?

2013. ápr. 13. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha olyan a diétád, hogy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz a mozgással együtt és azt se cukros dolgokból állítod össze illetve napi legalább 4-5 étkezésre el van osztva + lefekvés előtti 2órában nem nyomsz be egy jó adag szénhidrátot, akkor igen, mondhatni törvényszerű.

Persze vannak még ezen kívül olyan tényezők amik befolyásolhatják (pajzsmirigy-, hormonproblémák), de nagyjából ez az ami kell egy eredményes diétához.

2013. ápr. 14. 00:13
 2/2 poiu ***** válasza:
A mozgás jó, de a fogyás 80%-ban diéta.
2013. ápr. 14. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!