Akiknek problémájuk van a gerincükkel! Hogyan tudtatok lefogyni?
Mindenképpen jó lenne leadnom pár kilót és megizmosodnom is. Elkezdtem futni, de utána nem tudtam lábra állni se szinte úgy fájt a derekam.
Szóval a futás kilőve. Hogyan tovább? Gerinctornával nem lehet lefogyni és formásodni. (Mondjuk azt is fogom csinálni, csak azt le kell beszélnem a dokival)
Ti hogy csináljátok?
Nem értem az igazi problémát, igazából néha Titeket, embereket nem értelek.
Kiválasztjátok akár egészségesek vagytok, akár már eleve problémáitok vannak (például a gerinceddel) a lehető legmegerőltetőbb edzést. Én erős vagyok, egészséges, de eszembe nem jut már évek óta futni. Minek? Sokkal jobb edzések sokkal ízületkímélőbbek.
Egészségesen enni tudsz, ez nem a gerinceden múlik, és semmi köze az edzéshez, tehát lefogyni mindenképpen le tudsz.
A gerictorna már hogy ne formásítana? Csak nem a látványos izmokat, hanem a gerincet támogató mély hátizmokat erősíti. Ettől még edzhetsz karra, lábra, hasra is, nem valószínű hogy jól végzett hasizom erősítés, guggolás, kitörés, lovaglóállás és fekvőtámaszok problémát okoznának a hátadnak. Épp ellenkezőleg, a gyógytornák jó kiegészítései :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!