Fogynom kéne. Minden reményt feladtam már. Bővebben lent. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon sok mindent próbáltam hogy lefogyjak de nem megy. Semmi erőm nincs hozzá. Tudom undoritó de már a hánytatáson gondolkoztam,de nem megy,valamiért nem tudok hányni. Mit csináljak? Teljesen kivagyok,hogy nem tudok fogyni.2013. ápr. 7. 00:26
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
először járj el edzeni akármit heti 3x1 órát 1 évig.
1 év múlva már lesz annyi önfegyelmed,amit a rendszeres edzések alatt megszerezhetsz,hogy egy étrendet is betarts és megtanulod azt is,hogy a hibás táplálkozással ne hátráltasd az edzések alatt elvégzett munkád.
a hánytatás meg?
most zsarolsz bakker?
az edzések és a normális a táplálkozás az egészségről,az életről kell,hogy szóljon,a fejlődésről,nem az önpusztításról.
ha lelki problémád van,azzal a lelki nyavalya kategória olvasói fáraszd,meg a környezeted.
3/6 anonim válasza:
Cseréld fel a magas kalóriatartalmú ételeket alacsonyakra. Például: pörköltöt nem tésztával, hanem savanyúsággal (édesítős, nem cukros!) egyél. Teát, kávét, kakaót cukor helyett édesítővel igyál. Üdítőt cukormentesre, de még jobb, ha vízre cseréled. Ha eddig sima rizst ettél, akkor azt most fele-fele arányban zöldségekkel keverd: rizibizi, vagy répakockás rizs.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok :)
2013. ápr. 7. 09:07
5/6 anonim válasza:
Ha nincs hozzá erőd,mi mit tudunk segíteni? Legfeljebb annyit, hogy a hánytatásról egy életre lebeszéljünk.
6/6 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod én nagyon szívesen segítek, pár napja kezdtem én is életmód váltásba. Tudok tanácsokat adni, és akár naponta levelezhetünk, hogy megmaradjon a motiváció és legyen erőd. Írj nyugodtan privit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!