Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nyilvános...

Mit csináljak, ha nyilvános helyen, síri csöndben korog a hasam?

Figyelt kérdés
kibírható, nem az éhséggel van a baj, hanem kínos, hogy még este fél 9-kor is bent ülök suliban, és korog a hasam. akkor ugye már nem eszem, kb délután 3-4 körül van az utolsó étkezésem. utána, ha nembírom, megiszom egy kis cukros lötyit az automatából, de ugyanúgy folytatja a koncertezést a hasam.
2009. szept. 21. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Amikor a cukros lötyit iszod, nem tudsz helyette enni valamit? Joghurtot mondjuk, vagy csinálhatnál magadnak turmixot gyümölcsből (nem a helyszínen ;) ). De szerintem, ha a tanár is hallja a gyomrod korgását, elnézi, ha bekapsz egy pár falatot :)
2009. szept. 21. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyél valamit. Mivel a fogyókúra témakörben van a kérdésed, itt keresendő a megoldás. Ne éhezz!
2009. szept. 21. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Valamit kellene enned (kekszet, csokit, stb.)...

Ha azért nem eszel, mert fogyókúrázol, akkor valami olyasmivel kellene "telerakni" a gyomrod, ami nem hizlal, étvágycsökkentő hatású és eltelíti a gyomrod!

Mi ezt szoktuk venni, mindenféle vitamin van benne 1-2 étkezést pótol, nagyon hatásos "gyomortelítő" :

[link]

(Esetleg egy műanyag flakonban magaddal viszed a port, napközben vizet keversz hozzá és alaposan összerázod, mielőtt megiszod.)

Mondjuk az én lányom is esti gimibe jár : én 1-2 rántotthúsos szendviccsel engedem el a tanítási napokon, mert nem bírná ki este 8-9-ig másképp...

Tanítás előtt is megveheted a szendvicset, vidd magaddal és valamelyik szünetben megeszed.

Ha éhes vagy és korog a gyomrod, az nem csak simán kellemetlen, hanem azért is rossz, mert nem tudsz rendesen figyelni sem...

2009. szept. 21. 15:11
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Vigyél magaddal teljes kiörlésű kekszet. Egészséges és legalább van vmi a gyomrodban! A szénsavas üdítőket felejts el, az nem hogy segíteni fog, hanem ront a helyzeten, ugyanis savasít és még jobban fogja "marni" a gyomrod.
2009. szept. 21. 15:20
 5/8 anonim ***** válasza:
96%

Nézz rosszallóan a szomszédodra!

:D

2009. szept. 21. 15:20
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Banán, keksz, 1 könnyű szendvics 6-7 körül és szerintem nem fog korogni.
2009. szept. 21. 15:23
 7/8 anonim válasza:
79%
jajj istenem,milyen ciki volt mikor helyesírási versenyen ülök,képzelhetitek milyen csend volt,és akkorákat korgott a gyomrom mint állat,úgyhogy félkészen beadtam a lapot,és kimentem:S olyan furán bámultak lám a teremben:D
2009. szept. 21. 15:57
 8/8 anonim válasza:

Utolsó,dettó!:DKésőre válaszolok,de ha valakin még lehet segíteni:D...én is csak azt tudom mondani,hogy egyél valamit,akár gyümölcsöt:).Mondjuk nekem sem mindig van étvágyam,de vihetsz magaddal egy kis csokit és vizet igyál,ne üccsiket!:DEzt találtam :Az evés utáni feldolgozási időszak zajai ellen nem túl sokat tehetünk, hacsak azt nem, hogy könnyen emészthető ételeket fogyasztunk, különösen olyankor, amikor fontos, hogy ne kerüljünk kínos szituációba.

Emellett arra is érdemes figyelni, hogy ezeket ne csak könnyen emésszük, de lehetőleg a folyamat közben ne termeljenek még több levegőt, mert ez csak fokozza a korgó hangokat – sőt, sokkal kellemetlenebb helyzetekhez is vezethet. Ha viszont biztos, hogy az éhség előjeleként szólalt meg a hasunk, de nincs lehetőség azonnal enni, akkor kiváló megoldás néhány korty víz, amíg a gyomor átkeveri és továbbítja a vékonybélbe, addig sem hallatszik a levegő áramlása.:)szóval,nem lehet teljesen megszüntetni,sajnos.:S:D

2015. jan. 29. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!