Megengednéd, hogy olyanok akik egyértelműen a fogyiipar kamu termékeit árulják, valamit a testedbe fecskendezzenek?
Átgondoltad? O.o
2013. márc. 28. 00:02
2/7 anonim válasza:
Jajj, ne már...Te komolyan beveszed ezt?
2013. márc. 28. 00:40
3/7 anonim válasza:
Remekül fogyaszt. Legalábbis, ami a pénztárcád tartalmát illeti.
2013. márc. 28. 06:36
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Valamelyikőtök ki is próbálta?
2013. márc. 28. 14:08
5/7 anonim válasza:
Persze, ahány 100 fogyikezelést kitaláltak, azt rögtön kipróbáltuk.. persze hogy nem, fizikai képtelenség lenne az összes újdonságot kipróbálni. DE mivel még mindig nem kapott senki Nobel-díjat fogyasztó kezelésért, így van némi rálátásunk hogy mennyire lehetnek ezek komolyak.
2013. márc. 28. 14:31
6/7 anonim válasza:
Én decemberben kipróbáltam és kihullott a hajam.
2013. márc. 28. 20:55
7/7 A kérdező kommentje:
OK, csak az kérdés az volt, hogy aki kipróbálta, milyen tapasztalatokkal lett gazdagabb, és nem azoknak vagyok kíváncsi a véleményére akik nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.