Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet hogy ez az anorexia...

Lehet hogy ez az anorexia kezdete? (lent)

Figyelt kérdés

13L/163cm/60kg voltam most 57.

3 napja elhatároztam, hogy lefogyok és azóta alig eszek valamit és 3 kilót fogytam. Ezt szeretném továbbra is tartani, mert le szeretnék fogyni minimum 48-50 kg-ra.

De ugye ebből nem lehet anorexia??

2013. márc. 27. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
De igen, könnyen lehet, és mivel csak 13 éves vagy és fejlődésben vagy nagyon sok más károd is származhat a vitaminok, ásványi anyagok hiánya miatt.
2013. márc. 27. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

Ebből nem csak anorexia, de kóros elhízás is bekövetkezhet a jojóeffektus miatt. Most koplalsz (a legnagyobb marhaság, amit tehetsz), aztán majd bekajálsz egy jót és duplán megy vissza.

Abszolút fejlődésben vagy. Ebben a korban nagyon kell vigyáznod magadra. A koplalást azonnal hagyd abba!

2013. márc. 27. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem akarlak megsérteni de nagyon bután kezdtél hozzá.
2013. márc. 27. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

3 nap alatt 3 kiló? Nem semmi!

Sajnos el kell keserítselek! Ebből a 3 kilóból maximum 10 deka lehet zsír, s akkor sokat mondtam.

A nagyrésze víz és salakanyag, illetve némi izom.

Azaz NEM fogytál szinte SEMMIT!

Mert koplalással nem is lehet.

Csak annyit érsz el vele, hogy megállsz a fejlődésben, hullani fog a hajad, nem tudsz majd koncentrálni a tanórákon, így romlani fog az átlagod, a színed sápadt szürkére vált....

Hagyd ezt abba, de sürgősen!

Ha nem vagy megelégedve a súlyoddal, akkor sportolj!

Az étrendedből pedig iktasd ki a nasikat, sós rágcsákat és az üdítőket (a rostosokat is, tele vannak cukorral)!

Egyél sok zöldséget és csirke-, pulykahúst, halat.

2013. márc. 27. 13:38
 5/7 anonim válasza:

Nagyon egészségtelen, amit csinálsz. erre szokták mondani, hogy a koplalás a lusta ember" sportja". Nem értem miért jó ez....miért nem sportolsz? van ismerősöm, aki tényleg nagy darab, elkezdett fogyózni és nagyon szépen mennek le róla a kilók, de nem éhezteti magát, hanem SPORTOL!

A mozgás nagyon egészséges és jobb lesz a közérzeted is tőle, arról nem beszélve, hogy szép, feszes alakod lesz.

2013. márc. 27. 15:09
 6/7 anonim ***** válasza:

3 nap, az még közel sem anorexia. Az egy betegség, ahhoz pedig idő kell még kialakul, és nem 3 nap. Beszéljünk 3 hónap múlva..

Amúgy igaza van a többi válaszadónak, sürgősen hagyd abba, mert rettentő egészségtelen, ráadásul a te korodban kimondottan veszélyes a koplalás. Egyél rendesen, és sportolj.

2013. márc. 27. 18:15
 7/7 ivilicious ***** válasza:
nemgáz,én 39 kiló akartam lenni 16-17 évesen 58ról..
2013. máj. 28. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!