Szerintetek súlyos hogy 166 cm vagyok és 65 kg és 12 éves? Teltkarcsu vagyok. De mostanába kezdek hizni de nem birom ki hogy ne egyek tanácsotok?
Figyelt kérdés
volt olyan hogy nem ettem vacsorát csak reggelit és ebédet 3 napig és összeszőkült a gyomrom de aztán nem birtam ki.. most nyáron szeretnék fogyni mindig mondom magamnak hogy majd nyáron fogyok de sose fogyok.. 3 éve szeretnék fogyni egy 5-10 kg-ot. zumbáztam mostanság de hizlalo kajákat ettem ugyhogy nem használt. és 7-es leszek szeretnék már vékony lenni mert senkinek nem tetszek.2013. márc. 26. 12:01
1/8 poiu válasza:
Egyszerű: ne egyél olyat, amiből túleszed magad. Minden másból egyél, amennyit jólesik. Te tudod, miből muszáj túl sokat enned, nagy valószínűséggel ezek az édes és keményítős ételek. Egyél sok zöldséget és húst, nassolj gyümölcsöt.
2/8 anonim válasza:
12 évesen 65 kiló elég durva.Egyél kevesebbet és tornázz!!
3/8 anonim válasza:
Nem teltkarcsú vagy, hanem duci. Főleg a korodhoz képest. E az első lépés, hogy beismerd.
Azonkívűl meg eygszerű, nem kell semmilyen durva fogkúra, csak mozogj többet, ne egyél édességet, és este egyáél valami könnyűt. Ennyi elég is, mert nincs nagy felesleged, de ha most enm vigyázol, később elhízott leszel és akkor nehezebb lesz ledolgozni.
Szóval, jön a tavasz, lehet biciklizni, görkorizni, kosarazni, röplabdázni, bármit, amit szeretsz!
4/8 A kérdező kommentje:
ne haragudj de teltkarcsu vagyok ha nem hiszedel nezzel meg de en jobban tudom hogy teltkarcsu vok vagy nem
2013. márc. 26. 17:39
5/8 A kérdező kommentje:
egyebkent meg köszi :)
2013. márc. 26. 17:45
6/8 anonim válasza:
Hol nézzelek meg, drága gyermek?
7/8 A kérdező kommentje:
istenem haggyon már békén. eleteve nem latott es maga jobban tudja mint en. nem hiszem. legalabb a dieta tanacs normalis volt. kosz.
2013. márc. 27. 00:30
8/8 anonim válasza:
Ne haragudj, de én vagyok 162 cm és 55 kiló és még rajtam is van egy kis felesleg, na most ezt ha én megcsapnám 10 kilóval, akkor tuti, hogy nem lennék teltkarcsú, 5-6 cm ide vagy oda. Pláne, hogy én 16 vagyok te meg 12, szóval kétlem, hogy 65 kilóval teltkarcsú lennél. Az (egyik) előttem szólónak igaza van, ismerd be, hogy a duci és a teltkarcsú között van különbség. Ha teltkarcsú lennél, akkor nem írnád azt, hogy "senkinek sem tetszel" ez is csak arra utal, hogy nem vagy az. Ha meg már 5-10 kilót szeretnél fogyni, az már megint csak nem a teltkarcsú kategória. Le lehet pontozni, de ez az igazság. Ennyire hülyék mi sem vagyunk. Mozogj, járj el futni, meg hasonlók, próbálj egészségesebb kajákat enni, és nem ilyen szennyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!