Az ilyen fogyis csodaszerek, zöldtea kapszula mi alapján működnek? Tényleg hatásosak? Mert nem nagyon hiszek bennük?
Nyilván a zöldtea kivonat vagy a mályvatea enyhe hashajtó hatása miatt reggel könnyebb kimenni a wc-re (vagy ha valaki sokat vesz be akkor többször is kimegy egy nap nagywc-zni)
de szerintem csak ennyi a "csoda"
mármint pl. a zöld tea kivonat tényleg képes zsírsejteket égetni? Vagy gyorsítani az anyagcserét úgy mint a sportolás?
Mert szerintem az anyagcseregyorsítás ebben az esetben egyenlő azzal hogy könnyebbé teszi a nagywc-zést. De nem olyan mintha elmennék futni pl 1 órát. Szóval nem úgy gyorsítja az anyagcserét.
Igazam van? Mert szerintem csak az enyhe hashajtós hatása miatt mondják "anyagcseregyorsítónak" de a futás az pl. úgy gyorsítja az anyagcserét hogy nemcsak aznap vagy másnap tudok elmenni nagywc-zni hanem több kcalt égetek el egy nap ha futok mert megnő az alapanyagcserém.
Zöldtea, vagy ilyen "csodaszerek" esetén is nő az alapanyagcserém vagy nem?
Az anyagcseréd az is helyreteszi, ha 2-3 pohár víz megivásával kezded a napod.
A csodaszerekben ne is higyj. Főleg a pénztárcák tartalmát fogyasztják.
Rendben van az anyagcserém! Csak minap szóba került a barátnőmmel, és elmondtam én miben hiszek ő meg bizonygatta hogy a zöldtea kapszula tökugyanolyan mikor én futok 1 órát...
de sztem rohadtul nem. Igazam volt vagy a bnőmnek van igaza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!