Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az ilyen fogyis csodaszerek,...

Az ilyen fogyis csodaszerek, zöldtea kapszula mi alapján működnek? Tényleg hatásosak? Mert nem nagyon hiszek bennük?

Figyelt kérdés

Nyilván a zöldtea kivonat vagy a mályvatea enyhe hashajtó hatása miatt reggel könnyebb kimenni a wc-re (vagy ha valaki sokat vesz be akkor többször is kimegy egy nap nagywc-zni)

de szerintem csak ennyi a "csoda"

mármint pl. a zöld tea kivonat tényleg képes zsírsejteket égetni? Vagy gyorsítani az anyagcserét úgy mint a sportolás?

Mert szerintem az anyagcseregyorsítás ebben az esetben egyenlő azzal hogy könnyebbé teszi a nagywc-zést. De nem olyan mintha elmennék futni pl 1 órát. Szóval nem úgy gyorsítja az anyagcserét.

Igazam van? Mert szerintem csak az enyhe hashajtós hatása miatt mondják "anyagcseregyorsítónak" de a futás az pl. úgy gyorsítja az anyagcserét hogy nemcsak aznap vagy másnap tudok elmenni nagywc-zni hanem több kcalt égetek el egy nap ha futok mert megnő az alapanyagcserém.

Zöldtea, vagy ilyen "csodaszerek" esetén is nő az alapanyagcserém vagy nem?

2013. márc. 24. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Az anyagcseréd az is helyreteszi, ha 2-3 pohár víz megivásával kezded a napod.

A csodaszerekben ne is higyj. Főleg a pénztárcák tartalmát fogyasztják.

2013. márc. 24. 18:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Rendben van az anyagcserém! Csak minap szóba került a barátnőmmel, és elmondtam én miben hiszek ő meg bizonygatta hogy a zöldtea kapszula tökugyanolyan mikor én futok 1 órát...

de sztem rohadtul nem. Igazam volt vagy a bnőmnek van igaza?

2013. márc. 24. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!