Én próbáltam, szörnyű rossz íze van és nekem nem is használt, igaz két decinél többet nem bírtam meginni belőle :S
2009. szept. 13. 21:33
2/12 anonim válasza:
Én is próbáltam, egy diétát kellett fél liter Hunyadival kezdeni. Iszonyatos íze van, majdnem kihánytam, de ezen kívül a világon semmi hatása nem volt. Nem értettem, mert az üvegen is az van, hogy gyors hashajtáshoz 2 decit kell meginni, nekem meg fél liter se volt hatásos.
2009. szept. 13. 21:41
3/12 anonim válasza:
2 kortyot ittam belőle, majd 3 napig hasmenésem volt...
2009. szept. 13. 21:51
4/12 anonim válasza:
hol árulják? nekem is gond van az emésztésemmel
2009. szept. 13. 22:07
5/12 A kérdező kommentje:
Interspar Spar Kaisers Auchan tuti.
Auchanba menj, én nagyon szeretem azt az üzletet. :)
2009. szept. 13. 22:11
6/12 igabcsy válasza:
Én úgy tudom, hogy a Hunyadi vízből legalább 3 dl-t kell meginni, és nem kortyolgatva, hanem egyszerre. Mert ha félóránként iszol 1-1 kortyot, és így fogy el a 2-3 dl, akkor az valóban nem ér semmit.
Amúgy a gyógyszertárban kapható keserűsó szerintem sokkal jobb választás, és abból 20-40 grammot elég 1-1,5 dl vízben feloldani. Persze az íze annak is borzalmas, de nem mindegy, hogy mennyit kell letuszkolni a torkodon.
És egy jó tanács.... ne kóstolgasd, ne kortyolgasd, hanem egyhajtóra idd meg. De előtte készíts oda egy kis citromos vizet vagy teát vagy bármit ami gyorsan elveszi azt a förtelmes ízt. :-)
2009. szept. 13. 22:29
7/12 igabcsy válasza:
Még az előző vagyok.
Csak a lényeget elfelejtettem, és pont a kérdésre nem válaszoltam.
Szóval kipucol rendesen.... Nekem kb. 3-4 szer kellett szaladnom, pedig 5-6 méternél messzebb nem voltam az illemhelytől.
2009. szept. 13. 22:32
8/12 anonim válasza:
Nekem is nagyon bevált.3dl egyszere nem kortyolgatva izlelgetve.Én is diéta kezdete előtt kezdtem éhgyomora kellett meginnom.Szörnyű de hatásos.
2009. szept. 14. 07:01
9/12 anonim válasza:
Fél literel nem akarsz menni sehova az nap ugye???:))
2009. szept. 14. 07:02
10/12 anonim válasza:
Fél literrel még 2 napig se tud menni sehova se.. Nemhogy aznap.. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!