Ilyen komolyan létezik? Már teljesen el vagyok keseredve!
Régen kissé husi voltam, (poci úszógumi, vastag comb) normál mellmérettel.
Ahogy lefogytam, vékony lett a combom és lapos a hasam. De a mellméretem is pár számot csökkent.
Mivel már kissé túl vékony voltam, megpróbáltam hízni, hogy legalább a mellem jöjjön vissza.
De az eredmény az lett, hogy újra megvastagodott a combom és ismét úszógumim van. A MELLEM MÉRETE VÁLTOZATLAN :(((
A megnőtt combom miatt újra elkezdtem diétázni, szálkásítani.
Na és szerintetek honnan ment le a zsír? Hát persze, hogy CSAKIS KIZÁRÓLAG A MELLEMBŐL.
A régi kinézetem: vastag alsó-felső rész
A jelenlegi kinézetem: ugyanolyan vastag alsó, zéró felső.
A legrosszabb, hogy NEM TUDOK MELLTARTÓT HORDANI! Viccen kívül, suliba sem veszek fel, mert nincs mit belerakni, általában egy trikót veszek magamra :(
Segítsetek légyszi!
(amilyen könnyen hízok, olyan könnyen fogyok, áldom ezért az életet, de nem tudok normálisan kinézni emiatt :(
Már nem is számolom hányszor híztam-fogytam, de amikor hízok akkor csak alsóra és hasra megy, ha fogyok, akkor csak mellből megy le. Mit lehet tenni ez ellen?
Kommentelők: Az rendben van, hogy onnan is megy, de nem ezzel van baja, hanem hogy illogikusan, lefelé megy, fel nem.
S ha edz, attól nem lesz melle, maximum egy laposmellű, csinos teste.
Fogalmam sincs, mi a csuda okozhatja ezt, elég durva. Részvétem :(
hány éves vagy? iskolába jársz még mint írtad, elég fiatal lehetsz. a melleid még nőhetnek. nézd meg a családodat, kinek mikor nőtt meg. sokaknak csak 18 éves korukban kezd el rendesen nőni.
és értékeld amilyen vagy, békülj ki az alakoddal, mert a folyamatos elégedetlenkedés mint látod nem vezet jóra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!