Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen komolyan létezik? Már...

Ilyen komolyan létezik? Már teljesen el vagyok keseredve!

Figyelt kérdés

Régen kissé husi voltam, (poci úszógumi, vastag comb) normál mellmérettel.

Ahogy lefogytam, vékony lett a combom és lapos a hasam. De a mellméretem is pár számot csökkent.

Mivel már kissé túl vékony voltam, megpróbáltam hízni, hogy legalább a mellem jöjjön vissza.

De az eredmény az lett, hogy újra megvastagodott a combom és ismét úszógumim van. A MELLEM MÉRETE VÁLTOZATLAN :(((

A megnőtt combom miatt újra elkezdtem diétázni, szálkásítani.

Na és szerintetek honnan ment le a zsír? Hát persze, hogy CSAKIS KIZÁRÓLAG A MELLEMBŐL.

A régi kinézetem: vastag alsó-felső rész

A jelenlegi kinézetem: ugyanolyan vastag alsó, zéró felső.

A legrosszabb, hogy NEM TUDOK MELLTARTÓT HORDANI! Viccen kívül, suliba sem veszek fel, mert nincs mit belerakni, általában egy trikót veszek magamra :(

Segítsetek légyszi!

(amilyen könnyen hízok, olyan könnyen fogyok, áldom ezért az életet, de nem tudok normálisan kinézni emiatt :(

Már nem is számolom hányszor híztam-fogytam, de amikor hízok akkor csak alsóra és hasra megy, ha fogyok, akkor csak mellből megy le. Mit lehet tenni ez ellen?

2013. márc. 9. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
sportolj, akkor elobb-utobb formas leszel! ;)
2013. márc. 9. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt úgy hívják, hogy genetika. Sem fogyni, sem hízni nem lehet helyileg. Némileg lehet korrigálni testformáló gyakorlatokkal.
2013. márc. 9. 11:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudj rá, ha fogsz fogy a melled, mivel zsírt égetsz. Ez ellen nem tudsz mit tenni.
2013. márc. 9. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Kommentelők: Az rendben van, hogy onnan is megy, de nem ezzel van baja, hanem hogy illogikusan, lefelé megy, fel nem.

S ha edz, attól nem lesz melle, maximum egy laposmellű, csinos teste.

Fogalmam sincs, mi a csuda okozhatja ezt, elég durva. Részvétem :(

2013. márc. 9. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:

hány éves vagy? iskolába jársz még mint írtad, elég fiatal lehetsz. a melleid még nőhetnek. nézd meg a családodat, kinek mikor nőtt meg. sokaknak csak 18 éves korukban kezd el rendesen nőni.

és értékeld amilyen vagy, békülj ki az alakoddal, mert a folyamatos elégedetlenkedés mint látod nem vezet jóra

2013. márc. 9. 14:39
 6/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
2013. márc. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!