Gyors fogyókúra hogyan?
Figyelt kérdés
le szeretnék fogyni magamról nem tölthetek még privátba sem fel képet de kb ilyesmi alakom van: [link] vagy: [link] vagy: [link] 2013. márc. 7. 19:51
1/4 anonim válasza:
Gyors? Sehogy.
Ne akarj gyorsan fogyni, inkább tartósan.
2/4 anonim válasza:
Diéta és mozgás és persze jó sok türelem... Gyors diéta nincs...
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. márc. 7. 20:48
4/4 anonim válasza:
Én paleózom január 1. óta. Stabil 0,5 kg megvan egy hét alatt, ami 2-2,5 kg egy hónapban. (Hús, hal, sok-sok saláta és zöldség, napi 3-3,5l víz) Mellette minden nap testmozgás: váltakozva cardio, aerob és jóga minimum 50 percben. Nem is akarok gyorsabban fogyni. Így a bőröm is követi s fogyást. 8 kg-ot akarok összesen lefogyni, utána meg tartani a súlyom. 61-ről indultam, most 56 kg vagyok.
Mivel a paleo egy életmódváltás, ezt utána is folytatom. Nekem a CH (kenyér, tészta, stb.) egyáltalán nem hiányzik, a szervezetemnek meg elég, ami a növényekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!