Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát ajánlanátoka...

Milyen fogyókúrát ajánlanátoka amivel le tudnék fogyni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát mindenkép olyan érdekelne ami hosszútávú.Az eredmény is később látszik de az meg is marad.Milyen étleket mozgást ajánlanátok?Decemberre szeretnék leadni 5-6 kilót és formába szeretnék jönni.

13/F

2009. szept. 10. 19:53
 1/8 A kérdező kommentje:
165-170 cm vagyok és 63 kg.
2009. szept. 10. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
ba.zki mekkora magas vagy már :D én 15/L vagyok, de csak 158 cm.. (52kg). én régebben azzal fogytam hogy pl. nem ettem csokikat,helyette cukormentes joghurtot, tésztát,lisztes dolgokat mellőztem.. reggelre ettem joghurtot, meg gyümölcsöt, vagy mondjuk műzlit,de abból sem aí cukrozottat. Ebédre általában kinai étterembe kellett kajálnom suli miatt, natúr csirke salátával, uzsonnára vagy levest,zöldségekkel ettem, vagy gyümölcs joghurtot, cukormenteset. ilyen pl a Jogobella light,ha nem lennél képbe:DD estére cézár saláta... ilyenek jók. én úgy csináltam hogy salátalevél,paradicsom,paprika,mozarella,csirkemell,vagy sonka,főtt tojás. én 55ről 1hónap alatt fogytam le 52re. 1éve,azóta se híztam vissza. Ja,bár én a kajaodafigyelés mellett mindennap 45percet aerobicoztam,hetente 2x edzőterem, meg naponta kb 15-20 perc, hasizom erősítés.
2009. szept. 10. 20:27
 3/8 anonim válasza:

Szerintem még túl fiatal vagy a kemény fogyókúrához, még fejlődésben van a szervezeted. Viszont én kb. ennyi idősen fogytam le 54 kilóról 46-ra, (ami persze már nem túl egészséges, nem is volt egészen szándékos.) Én csupáncsak annyit csináltam, hogy elkezdtem egészségesen étkezni, meg kevesebbet, 6 után nem ettem, ha olyankor éhes voltam ittam egy zöld teát, meg minden nap mentem túrázni a Bükkbe a kutyámmal. Úgy hogy mindig futottam hegynek felfelé, ami nem kicsit megerőltető. Most már nem is tudnám megcsinálni :D Szóval, étkezz egészségesen, mozogj sokat, de ne vidd túlzásba.

20/L

2009. szept. 10. 20:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Na jó lassan 14:D Köszönöm a válaszoakt!
2009. szept. 10. 21:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Mégegy kérdés.Olyan étleket mint pl. az alma a nap folyamán bármikor ehetek?Akár ilyenkor este is?
2009. szept. 10. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Almát bármikor ehetsz.
2009. szept. 11. 07:18
 7/8 anonim válasza:
50%
gyümölcsöt csak a délelőtti órákban szabad enni, ha mégis uzsonnáznál valamit egyél zöldalmát .
2009. szept. 11. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
jól megmondtad,utolsó válaszoló...a zöldalma szerencsére nem gyümölcs,igaz???pfff
2009. szept. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!