Lefogyhatok nyárig? Kb 15kg
Vágjuk le a 2 lábad :D
Egyél nyugodtan, amit szeretsz, csak ne nyeld le.
Együttérző: attól is függ, hány centi vagy. Mert, ha mondjuk 180, akkor nem gond, de ha 150, akkor igen.
Szia
Én is 172 centi és jelenleg 61 kiló. Nem sok felesleg van már rajtam .Max 58ra mennék le, 55kg ne akarj lenni szerintem. Ha az étkezésedre nagyon oda figyelsz és sok cardiót csinálsz talán lehetséges. De ha lassabban fogysz biztosabb lesz. Sok sikert
Ezt a "koplalással visszajön" szöveget láttátok is már valakivel megtörténni vagy csak jól esik ismételgetni, mert valaki azt mondta? Nem kétlem, hogy van, aki (itt kb. 2%) tényleg ért a dologhoz, de a többi már elfelejthetné ugyanannak a tíz közhelynek az ismétlését. Nem biztatnék senkit a koplalásra, félreértés ne essék, de a való élet annyira ellentmond azoknak a dolgoknak, amiket itt írtok.
Celebek nevét meg kár felhozni, mert fogalmunk sincs róla, hogyan fogytak. Miért koplaltak? Ezt ki mondta? Miért kell ilyeneket feltételezni?
A nagyon drasztikus diéta nem feltétlenül vezet visszahízáshoz ha utána nem kezdesz el ész nélkül zabálni. Megint: nem mintha bárkit is erre biztatnék, de nem is tudnék. Minden agyban dől el.
De ezeket a felesleges, bemagolt válaszokat felejtsétek már el, mert senkinek nem segítetek velük.
Kedves kérdező! Kitartást és olvass utána a dolgoknak étkezés téren, de ne itt! A sportolással meg semmiképpen nem jársz rosszul, sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!