Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a legjobb krém a striák ellen?

Mi a legjobb krém a striák ellen?

Figyelt kérdés
2008. jún. 7. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Striák ellen nincs krém, eltűnni soha nem fognak. Idővel pedig maguktól is elhalványulnak. Ha megelőzni akarod, akkor szerintem bármilyen testápoló jó, bár ez hajlam kérdése. Van, akinél ok nélkül előjön, van, akinél soha.
2008. jún. 7. 11:03
 2/3 anonim válasza:
75%
sya én azt hallottam h különböző olajokkal el lehet őket halványítani de eltüntetni sajna nem lehet öket csak műtéti úton :: keress rá a neten sok oldal foglalkozik ezzel :D
2008. jún. 9. 06:27
 3/3 anonim válasza:

Megmarad. Krémezés, szoli segíthet valamelyest. Illetve, talán Szász Máté kolléga nme sértődik meg ha bemásolom ide az ő receptjét:

"Patikában végy egy tégely CREMOR AQUOSA SINE AETHEROLUM CITRIT

és egy kisebb tégely VASELIN CHOLESTERINUMOT.

ezeket keverd össze úgy, hogy kb 4 rész cremor aquosa és egy rész vaselin.

egy bő evőkanálnyi keverékhez tegyél 1000mg C vitamint (egy kapszulát kell szétnyitni), és egy 50mg-os Co-Q10 -et is bele kellene nyomnod a krémbe.

továbbá vegyél egy Aloe Vera gélt vagy dzsúzt, és keverj a krémbe kb egy evőkanálnyit ebből is.

kapsz egy sajátos állagú pépet. ezzel kellene bekenned naponta 1-2 alkalommal a bőrödet. nem fogja azonnal elmulasztani a repedéseket, de legalább némileg mérsékli a további repedést. idővel, amikor lelassul a növekedésed, a repedések is eltnnek.

a krémet a legjobb minden nap frissen keverni az aloe miatt."

2010. júl. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!