Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek fogyni fogok?

Szerintetek fogyni fogok?

Figyelt kérdés
Rendszeresen sportolok,sajnos így is van rajtam 3-4kg plusz,de most 3hétig majd nem fogok tudni edzeni,viszont tuti hogy sokkal kevesebbet fogok tudni enni(nem lesz időm)akkor fogyni fogok esetleg vékonyabb lesz majd a lábam,(sokat biciklizek)vagy hízni fogok mivel nem mozgok majd annyit?
2013. febr. 23. 19:55
 1/2 anonim ***** válasza:

Számít az is, hogy mit fogsz enni, és az a " sokkal kevesebbet fogok tudni enni " sem tetszik nekem.

Igen, mind tudjuk azoknak a személyeknek a sztoriját, akiket nem látunk 2-3 hétig, majd kiálló szemekkel és csontig fogyva megjelennek előttünk és azt mondják, hogy " Rendkívül sok dolgom volt az elmúlt hetekben, ezért vagyok így lefogyva. "

Nos elsősorban az ilyen személyeknek amúgy sincsen jelentős súlyproblémájuk, tehát nem vehetünk alapul egy amúgy is átlagos testalkatú embert, aki kissé összemegy néhány hét alatt.

Másodsorban pedig nincs semmilyen garancia arra, hogy a mi szervezetünk hasonlóképpen fog reagálni adott mennyiségű stresszes időszakra, mint a másik személyé. Vannak akik vizsgaidőszak alatt meghíznak és vannak akik lefogynak. Némi önismeret mellett bárki megtudja saccolni, hogy ő melyik csoportba sorolható.

2013. febr. 24. 09:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!A sokkal kevesebb,inkább majd abban nyilvánul meg,hogy nem lesz napközbeni nassolás!Eszek amikor tudok,,persze tisztában vagyok azzal,hogy ez nem feltétlen jó,de nem lesz más választásom!Amúgy tényleg nem nagy a probléma,de egész egyszerűen ettől a 3-4kg-tól nem tudok megszabadulni,ezért reménykedek most abban,hogy ha már így alakult akkor majd most lemegy!Én csak arra voltam kíváncsi,hogy ha hozzá van szokva a szervezetem bizonyos mennyiségű mozgáshoz és az most megszűnik akkor nem fogok e ettől hízni!
2013. febr. 24. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!