Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a kamaszokn...

Miért van az, hogy a kamaszoknak ilyen gyors az anyagcseréjük?

Figyelt kérdés
Én is csak 17 vagyok és bármennyit eszek a súlyom 63kg..ha túl sokat ha túl keveset ha pont elegendőt..Nem értem..Előttem zabálják vékony jóalakú fiúk lányok a hotdogot,csokit blba én meg ilyen disznó vagyok...miért?:(
2013. febr. 13. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:

A 63 kilót még nem nevezném annyira soknak...

Ez van, de gondolj arra, hogy lehet hogy nem híznak, de biztos hogy nem lesznek egészségesebbek, és hosszútávon ez az ami jobban számít.

2013. febr. 13. 18:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne hogy állandóan azt eszik? Minden nap, minden étkezésre?
2013. febr. 13. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt gyors az anyagcserém, kamaszkorban sem:)

Viszont tudom, miről beszélsz. Egy csomó ismerősöm nádszálvékony, pedig állandóan egészségtelen, szemét kajákat esznek. Mondjuk a bőrükön nagyon meglátszik ez az étrend.

2013. febr. 13. 18:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Mert ez általánosítás: egyrészt nem igaz, másrészt - mert még fiatalok, nem volt elég idejük megbetegíteni magukat, mert fiatalon még több 'tűz' van bennük. Azért gyorsabb az anyagcseréjük, mert ez a testünk normális ritmusa. Majd lassul.

63 kilós vagy, ha sokat ha keveset eszel. És ha gabona és tejmentesen eszel pár hétig, akkor mennyi vagy?

2013. febr. 13. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont hogy 15-16 évesen lassult le az anyagcserém. Akkor híztam ám meg rendesen. Szerencsére mára már sikerült lefogynom, de azóta se ettem se csokit, se hotdogot stb. valamit valamiért...
2013. febr. 14. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Talán sportolnak és azért nem híznak a csokitól sem.
2013. febr. 14. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Sportolók is híznak a csokitól :O

És sok fiatal nem edz (nem is sportol), mégsem hízik a csokitól.

2013. febr. 14. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
5000 kalóriás étrenden vannak, valószínű, hogy a csokoládé hízlalja őket.
2013. febr. 14. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!