Ezzel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Állva alig van a hasamon némi felesleg de ha leülök ké hatalmas hurka lesz rajta, és dudorodik mintha minimum 10 kiló plusz lenne rajtam....amúgy 161 centi vagyok és 52 kiló, a testem többi táján épp csak minimális felesleget találok, és állva még a hasam is elmegy, de mit tegyek? már nem merek szűkebb pólót felvenni (pedig jól áll) mert ha le kell ülni undorító lesz
Nem akarok komolyabban fogyókúrázni mivel ha fogytam is a hasam meg sem mozdult, de a mellem meg így se nagy és félek hogy az meg zsugorodna
2013. febr. 12. 20:20
1/2 anonim 

válasza:

ne adj isten,véletlen a rendszeres sport,mint opció gondolom szóba sem jöhet.
ugye?
2/2 anonim 

válasza:

Pedig csak fogyással lehet csökkenteni a zsírt, genetikailag meghatározott, hogy honnan milyen ütemben megy le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!