Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatékony fogyásra valamit...

Hatékony fogyásra valamit ajánlani esetleg tudnátok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok. 86 kg és 176 cm magas.

Most kezdek el egy olyan fogyókúrát, amiben a kalóriát számolom és heti kétszer járok úszni.

Ez mellé még tudtok valamit ajánlani, hogy csak egy picit gyorsabban sikerüljön leadni a fölösleges kilókat?

Hallottam már olyat pl h evés előtt és után citromos vizet kell inni mert az nem engedi a zsírt lerakódni.. , de ebben nem vagyok biztos.

Segítetek ?

2013. febr. 9. 01:45
 1/6 anonim ***** válasza:

A citromlé elhanyagolható, nem attól fog függni a fogyásod.

A diéta viszont nagyon fontos. Heti kétszeres úszás nem olyan sok. Jó mozgás, de nem olyan sok, éppen ezért kiváltképpen figyelned kell a diétára is. A szénhidrátod a lehető leginkább próbáld meg lecsökkenteni és az a szénhidrát, ami marad, főleg gyümölcsből és zöldségből eredjen.

Fontos ezenkívül az elegendő mennyiségű folyadék, persze tiszta víz formájában vagy cukor nélküli tea/kávé.

2013. febr. 9. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:
A citromos víz serkenti a gyomorsav képződést, amitől nagyobb lesz az étvágy.
2013. febr. 9. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

WhiskysKávé leírta a lényeget.

Én magam annyit írtam volna, hogy a kalóriaszámolás bejöhet. Akár. De rengeteg korlátja van! Eleve nem úgy működik a tested, hogy ha 1200 kcal csokit megeszel, akkor fogyni fogsz. Ezek után mire is alapozol? Nehéz megmondani, hogy mennyit kellene ennünk, erre az éhség és a teltségérzet szolgál tájékoztatásul.

Ha nem csokit eszel, hanem normális ételek kalóriáját számolod (ahogy írták, zöldségeket, gyümölcsöket eszel köretnek) akkor már jó nyomon jársz, de így viszont nem kell mesterségesen visszafogni a kalóriákat, mennyiségeket hiszen ha húsokat zöldségekkel eszel, akkor hiába viszel be 'sok' kalóriát, nem terheled meg a testedet, nem fogsz hízni. Sőt a fogyásba sem zavarsz be vele amit nem mint kalóriahiány, hanem mint egy egészséges folyamat a fölösleges testzsír leadása is lehetne szemlélni.

Tehát valami ajánljunk? Jó minőségű ételeket, és azt hogy ne őrülj bele pár hét alatt a számolgatásba! :)

2013. febr. 9. 08:53
 4/6 mosolyogj! ***** válasza:
az ilyen praktikák tényleg nem túl jók... hamar elveszi az ember kedvét az egésztől. a számolgatás nkm bejött, de ne vidd túlzásba és ne is éheztetsd magad.... az update módszer is jó, szerintem kitartást kívánok (:
2013. febr. 9. 18:34
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Összegyűjtöm a lényeget: uj kötőjel elet kötőjel okosan pont webnode pont hu. Egy biztos, tanulni kell és azt megérteni.

2013. febr. 10. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :D
2013. febr. 11. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!