Ez mégis mért van?
sziasztok:)
az a helyzet, hogy le akartam adni 5kg-t, de 3-mal többet sikerült.
most az edzőm azt mondja h híznom kéne. (150cm/41-41,5kg)
de egyszerűen nem tudok. ha egy kicsit többet eszek mint amennyit fogyókúra alatt már lelkiismeret furdalásom van. és még mindíg számolgatom a kalóriákat..
anorexiás biztos h nem vagyok, mert nem látom magam kövérnek, megvagyok magammal elégedve..
de akkor mégis mért van ez?
Én anorexiás vagyok/voltam/.
Te nem vagy az nyugi! Azért van lelkiismeretfurdalás, mert félsz hogy visszahízol és megszoktad hogy eszel X kalóriát. Hozzászoksz egy mennyiséghez, és megszokod ezt, nem akarsz belőle "engedni".
azért számolgatod, mert a számolás is a szokásoddá vált. én több mint 3 éve számolgatom a kcalt, és nem, egy nyaralás alatt sem bírom abbahagyni sajna...
mert ugrálnak a fejemben a számok, vagy naplót vezetek, vagy ha pl. nyaralok akkor elalvás előtt mindig összeadom fejben.
Ha meg vagy magaddal elégedve, akkor nem kell hogy hízz. Figyu! Az a lényeg hogy TE ÉREZD magad jól a bőrödben... ne az edződ mondja már meg hogy hízz vagy fogyj. Jól érzed magad? Akkor ne fogyj és ne is hízz!
Tarts súlyt! amúgy sztem ennyi magassághoz jó ez a kg... ha azt nézed hogy én anorexiás vagyok (voltam)
168 cm-hez 2011-ben volt a súlyom 43 kg... tehát 18 cm-el vagyok magasabb mint te... szóval ez az a cm/kg arány ami anorexia, nem a tied, és nem kell híznod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!