Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy valaki egész...

Hogy lehet hogy valaki egész nap tömi magát mégis csont sovány?

Figyelt kérdés

Egész nap csak tömi magát

Mindig eszik.

Délelőtt 3 szendvics 2 jóreggelt 2 csoki.Aztán ebéd

Délután

meg amit akar

én meg eszem egy sütit aztán 6

kiló feljön

És ő is lány

2013. jan. 24. 12:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%

Nem sportolok, fényévekkel értelmesebb testedzést találtam, ezt nem kötném intelligenciához.. talán inkább igényszinthez.

A kalóriaszámolás CSAK egészséges, általában fiatal embereknél működik, rengeteg kivétellel persze hiszen idősebb, betegebb embereknek is aránylag tűrhető megoldás.

Vegyük a testépítők szálkásító diétáját, ugye ez lehet a kalóriaszámolás alapja. Zöldséget, húst esznek x kalórián belül. Na most x kalórián felül is fogynának ilyen kajákkal, ha nem kevernek be olcsó gabonákat, alapvetően anyagcserét felborító tejes kajákat, akkor itt válik fölöslegessé a kalóriaszámolás.

Na persze ez egészségről is szól.

Ha valaki DIREKT mindenféle szemetet össze akar enni, mondjuk győriédest, csokikat eszik, előbb-utóbb inzulinrezisztens, cukorbeteg lehet, egy nem egészséges embernél pedig már nem mindig megy a kalórideficites fogyás. Ahogyan egy pm alulműködéses embernek sem. Tehááát.. hogy mire is jó a kalória számolás? Semmire. Normális, jó étkezés mellett nem kell. Ha háború van, akkor eszünk meg mindent ami van, de akkor meg ki számol kalóriákat? :)

Lényegében a kalóriacsökkentésnek jelentősége lehet az élet hosszának növelésében, tény hogy a maga korlátjain belül ez egy viszonylag racionális dolog más diétákkal szemben, bár sokaknak a 90 napos, a norbiupdét is racionális és működő.

De nincs rá szükség, és ugye észre lehetne venni, hogy valaki hiába eszik meg 4000 kcal-t, nem hízik pedig kalória pluszban van, hiába eszik a nyersvegán gyümölcsevők a 4000 kcal gyümölcsöt (napi 30 banán és társai) nem híznak, mert a kalória csak egy járulékos dolog sokkal komolyabb hatások árnyékában :)

2013. jan. 24. 14:19
 12/24 A kérdező kommentje:

megnézném egyszer a te tested Táplálkozás :)

(nem bunkóságból,komolyan)

2013. jan. 24. 14:32
 13/24 anonim ***** válasza:
Ez jó meg aranyos, de minek kéne látszódnia egy férfi testén?
2013. jan. 24. 14:48
 14/24 A kérdező kommentje:

hogy izmos vagy-e

mert ha ennyire egészségesen és sportosan élsz akkor biztos elég izmos vagy:)

2013. jan. 24. 14:57
 15/24 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy az izmos testhez kell súlyzós edzés, és valamilyen direkt a tömeg növekedését célzó táplálkozás. Minimum nagyon sokat kell enni.

Én ezeket nem csinálom, szerintem nincs is izmos testem. Normális? Sportosan normális, ilyen test létezik? :)

2013. jan. 24. 15:01
 16/24 A kérdező kommentje:

ha sportolsz akkor izmos vagy

Unokatesóm simán focizik évek óta nem gyúr,és mégis izmos....

2013. jan. 24. 15:07
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát mit minek hívunk :D
2013. jan. 24. 15:10
 18/24 A kérdező kommentje:
hát ha te a gép előtt ülés 10 órában sportot űződ akkor elhiszem hogy nem vagy izmos
2013. jan. 24. 15:26
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

18-as!

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURN!!!! XDDDDDDDDDDDDD

Locsolj rá hideg vizet, Harcimarci :D

Amúgy én megnézném azt a testet.

2013. jan. 24. 15:29
 20/24 anonim ***** válasza:
44%

Még mindig azt gondolom, hogy egy edzett férfitestben nincs semmi különleges. Egy testépítő teste persze más.

De a belső feledzésnek például nincsen külső nyoma, tehát semmi extrémre nem kell gondolni. És láttatok már embert, teljesen fölösleges a kíváncsiság.

2013. jan. 24. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!