Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A fitness terem segitene...

A fitness terem segitene rajtam vagy sem?

Figyelt kérdés
20 eves fiu vagyok es az utobbi evben felszedtem magamra vagy 17kg es igy lettem 87kg. legjobban a hasamon es a fenekemen latszik a sulyfelesleg! a gond az hogy a kajat nem szeretnem elhagyni es ezert gondoltam arra hogy napi egy ora edzes segitene e rajtam?
2009. aug. 30. 14:08
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

ha 1 ev alatt 17 kilot felszedtel, az havi 1.5kg, ami azt jelenti, hogy nagyon sok kaloriat viszel be.

ha a normal kaloriadag 1.5-2xeset kepes vagy megenni - amugy mi a fenet eszel? tabla csokikat meg bodon zsirt egybe? -, akkor napi 2 ora intenziv sportra van szukseg csak ahhoz, hogy ne hizzal. azaz felegesd mindent, amit megettel.

amit nem sikerul a szervezetnek elegetni, elhasznalni, abbol lesz a haj.

napi 3000 kaloria bevitel mellett ha fogyni akarsz, kb 3-4 ora nagyon intenziv sportot tudok elkepzelni.

gondold at.. vagy valtoztatsz az etkezesi szokasaidon, es akkor eleg 30-60p mozgas egy nap, vagy ugyanennyit eszel, de akkor aztan ejszakazhatsz a konditeremben.

2009. aug. 30. 14:37
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
bocsi, most latom, fiu vagy! nektek mas a kaloriaigeny. csokkentsd a cukrot, lisztet es a zsirt az etkezesben (szensavas udito, sor, tej, illetve edesseg, teszta, kenyer), es amellett napi 1 ora ha tenyleg kemeny edzes valtoztathat a dolgokon.
2009. aug. 30. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Kérdés, hány centi vagy?
2009. aug. 30. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Diéta nélkül az edzés kevés.
2009. aug. 30. 17:49
 5/5 A kérdező kommentje:
amugy 176cm vagyok! ja es koszonom a valaszokat
2009. szept. 8. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!