2in1-ben kérdés! 1. Elkezdtem 2hete futni! De a bokám egyre jobban fáj. Nem szeretném abba hagyni de igy egyre nehezebben megy! Mit tudok csinálni?
Köszönöm szépen a választ!
Akkor pár napot pihentetem a bokám!Semmiképp se szeretném abba hagyni mert úgy érzem/látom hogy hatásos,meg agyilag is kikapcsol:)
Plusz nem utolsó szempont nem az a a fajta vagyok aki "birja" a lábemelgetést meg ilyen tornákat mert monotonnak találom.Hamar megunom:S
A futás meg úgy érzem nagyon hozzámvaló:)
Első vagyok
Arra nem válaszoltál, hogy fokozatosan kezdted terhelni magad? Vádli- és bokanyújtó gyakorlatokat végez futás előtt? Mert anélkül szintén csak a baj van.
Szia!
Nagyon fontos a bemelegítés! Boka körzés, vádli nyújtás stb. A lábaid összes izmát mozgasd át futás előtt, minimum 5-6 percet szánj a bemelegítésre!
Futás után nyújtás, meleg fürdő után egy kis masszírozás a feszülő, fájó részeken.
Ha továbbra is bejön a futás, akkor érdemes befektetni egy valódi, jóminőségű futócipőre. Addig is figyelj a cipőd rendes bekötésére, tartson de ne legyen túl szoros.
További jó sportolást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!