Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2in1-ben kérdés! 1. Elkezdtem...

2in1-ben kérdés! 1. Elkezdtem 2hete futni! De a bokám egyre jobban fáj. Nem szeretném abba hagyni de igy egyre nehezebben megy! Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
2.Tavaly mikor szintén elkezdtem futni akkor 86kg voltam.És alig birtam futni mert nem birtam.5percenként megkellett állnom.Most 77 vagyok(vagy remélem kevesebb,mert 2hete nem méredzkettem majd csak elsején fogok)és nagyon birom meglepöen jól!Ennyit számit az a 9kg?
2009. aug. 29. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Mellesleg futás előtt nyújtasz? Használj utána sportkrémet, áztasd ki. Fokozatosan fuss egyre többet, ne hirtalan terheld le! Pár napig nem ártana pihentetni és sportkrémmel kenni, mert így többet ártasz, mint használsz.
2009. aug. 29. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Akkor pár napot pihentetem a bokám!Semmiképp se szeretném abba hagyni mert úgy érzem/látom hogy hatásos,meg agyilag is kikapcsol:)

Plusz nem utolsó szempont nem az a a fajta vagyok aki "birja" a lábemelgetést meg ilyen tornákat mert monotonnak találom.Hamar megunom:S

A futás meg úgy érzem nagyon hozzámvaló:)

2009. aug. 29. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

Arra nem válaszoltál, hogy fokozatosan kezdted terhelni magad? Vádli- és bokanyújtó gyakorlatokat végez futás előtt? Mert anélkül szintén csak a baj van.

2009. aug. 29. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon fontos a bemelegítés! Boka körzés, vádli nyújtás stb. A lábaid összes izmát mozgasd át futás előtt, minimum 5-6 percet szánj a bemelegítésre!

Futás után nyújtás, meleg fürdő után egy kis masszírozás a feszülő, fájó részeken.

Ha továbbra is bejön a futás, akkor érdemes befektetni egy valódi, jóminőségű futócipőre. Addig is figyelj a cipőd rendes bekötésére, tartson de ne legyen túl szoros.

További jó sportolást!

2009. aug. 31. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!