Fiúk! Nektek melyik fajta lány jön jobban be? Mellektől eltekintve!
Figyelt kérdés
Van két barátnőm akik egy srácon veszekednek. Az egyik szőke hajú,világos bőrű,kék szemű és jó tanuló,nőies vonásokkal. másik barnásabb bőrű,barna szemű,nem túl éles eszű,de kedves,és kicsit szerintem csontos. Melyik???2013. jan. 14. 16:35
1/7 anonim válasza:
A szőke nekem jobban bejön.. Kedvelem az aranyos lányokat :D
2/7 anonim válasza:
Te vagy a szőke :D egyébként nem a kinézeten múlik és te elég irritáló vagy már így látatlanban is, szóval törődj bele a barnáé lesz a srác, ha ugyan nem pattint le kettőtöket kapásból.
3/7 anonim válasza:
Nekem speciel az északi típusú,nőies okos.De ha képet vagy valamit tudnál tolni,korrektebb elemzést lehetne adni.
5/7 anonim válasza:
Melyiknek nagyobb a melle ?
Csak viccelek :D
Itt nem lesz válaszod arra a kérdésre, hogy annak a srácnak akiért veszekednek, melyikük tetszik jobban. Ezt tőle kell megkérdezni :D Ha nem mernek, nem nyernek.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem,nem én vagyok a szőke.A barnával jelenleg össze vagyok veszve.Tudom gyenge duma,de így van. Amúgy én barna és göndörhajú csaj vagyok. Az elsőnél nem írtam,de szemüveges.
2013. jan. 14. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!