Miért akar minden nő gebe lenni?
Egyik nap láttam egy fotót, amin egy csontos nő volt, műmellel, műseggel. Jött a sok komment, hogy "nekem ez az ideálom".
Aztán.
Társkeresőkön, mit vár el az illető: testalkat: vékony
Nagyon kevés az a férfi, aki nem külsőség alapján választ. Ennyi. A lányok csak meg szeretnének felelni.
Egyszerű. Mert undorító, ocsmány körte alkatom van. Magyarul nagy segg, kis mell.
Így inkább lefogytam 53-ról 42 kilóra, hogy legalább a kis mellem mellé kis fenekem is legyen.
Így sokkal normálisabban nézek ki. Plusz én sem szólom le, és mondom kövérnek a telt lányokat, így neked rohadtul nincs jogod legebézni a sovány lányokat.
Neked az tetszik, nekem ez. Kész. Plusz rávagyok szorulva. Ha normális homokóra alkatom lenne, akkor nyilván nem lennék most 42. Bár én akkor sem érezném jól magam Kim Kardashian féle súlycsoportban, de elfogadom hogy nektek az tetszik, és kész.
Szóval kuss, más gondolkozás, más ideál, és nem a férfiaknak akarunk megfelelni, leszrjuk, hanem magunknak.
Mert minden csinos ruhát a vékony lányokra gyártanak.
Mert kimondva, kimondatlanul, a vékony alkat a divat.
Mert a férfiak nagy többségének a kis, törékeny lányok jönnek be.
Mert minden ember lenézi a túlsúllyal rendelkező társaikat.
Mert a lányok egymás között is ezen versengenek, mindig szeretnének jobbak, szebbek, karcsúbbak lenni a másiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!