Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egész nap csak egy gyroszt...

Ha egész nap csak egy gyroszt ettem az kevés? És egész nap mászkáltam, ja meg ittam egy jegeskávét.

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 20:11
 1/6 anonim válasza:
77%
a napi 3 szoros étkezéshez össze sem hasonlitható...
2009. aug. 26. 20:12
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Én is ennyit ettem ma :D
2009. aug. 26. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon kevés és ha fogyókúrázól, csak vissza fogod szedni, így nem lehet normálisan lefogyni, ahhoz minimum 3x kell enni de inkább 5x. Én is csináltam ilyenek de mindig visszajött normális ésszerű fogyókúrával viszont majd 30 kg-t fogytam
2009. aug. 26. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Nem az a lényeg hogy mit, hanem hogy mennyit. A Gyros (hús) tele van transzzsírokkal, amik jóval több, és jóval hamarabb lerakódnak. Kell a nai 3 étkezés mindenképp.
2009. aug. 26. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Sokszor kell enni egy nap, de keveset. Én mondjuk fogyokúra alatt is ettem 5x-6x is, de mindig keveset. Például régen ettem ebédre 2 szelet húst. Fogyi alatt ettem egy szeletet, 3 órára rá megint egy picit.
2009. aug. 27. 09:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Napi 6-8 étkezés a legcélravezetőbb. Ilyenkor szinten tartod az inzulin szinted, gyorsul az anyagcseréd stb..

Koplalásnál a test inkább raktározza a tápanyagokat, többszöri étkezésnél folyamatosan pörög az emésztés.

2009. aug. 27. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!