Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítene valaki? (link lenn! )

Segítene valaki? (link lenn! )

Figyelt kérdés

A kérdésem a következő: ebben a diétában le van írva h. mik közül lehet választani ebédre,csak azt nem értem h. ha mondjuk első nap csirkét eszem párolva vagy főzve és a reggelire stb.-re pedig a mintanapban leírtakat,akkor másnap is csirkét kell ebédelni vagy akkor lehet választani az ott felsoroltakból pl.: 1 tojás salátával?

Ja és ellenvéleményeket nem kérek köszi;)

2009. aug. 23. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem értem a kérdést mert nincs se link és ez a megfogalmazás :D. Na de szerintem ha ilyen választós akkor nem kell másnap is azt enned hiszen akkor utána való nap is azt kéne enned és életed végéig párolt csirkét ennél :D vagy mi van?:D Szerintem egyél nyugodtan tojás salátát is :P... És ne feledd, eddz keményen! :)
2009. aug. 23. 15:21
 2/4 A kérdező kommentje:

uhh de hülye vagyok elfelejtettem a linket XD

[link]

2009. aug. 23. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
én úgy értelmezem,hogy a reggeli, uzsonna, tízórai, vacsora mindig ugyan az. csak az ebédet variálhatod. de ha akarsz ehetsz minden ebédre csirkét, az mind1. ebből a 3 variációból kell 1 félét kiválasztanod ebédre
2009. aug. 23. 15:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok! Nagyon köszi!!!!;)
2009. aug. 23. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!