Darált zabpehellyel helyettesíthető a liszt? Ha igen akkor akármihez vagy mihez nem? Bocsi, csak sütés-főzés terén még kezdőnek mondanám magam :D
Ch és ch között is van különbség, legalább lassabban szívódik fel.
Mivel nem tehetem meg, hogy csak zöldséget, húst, meg magvakat egyek (főleg most, hogy a jövedelmem kb 0 Ft...), így a 2 rosszbol a kisebbik rosszat választom...
Akinek kevés lóvéja van, az főleg ne üljön fel a kamunak és vegye a drágább, 'jobbnak' kikiáltott szénhidrátot.
Tudom hogy a keményítő a legolcsóbb energiaforrás, de nincs olyan hogy lassú felszívódású szénhidrát, ez egy tévhit.
Minden keményítőforrás nagy vércukor és inzulinszint emelkedést okoz. Kicsit kevésbé nagyot, kicsit nagyobbat.. mindegy.
A zöldségekkel el lehet lenni olcsón, és belsőségekkel, de tk kenyéren és zabon ugyan olyan lesz, mintha finomlisztet ennénk cukorsziruppal, ne áltassuk magunkat!
Hogy egy egész ipar terjeszti a hülyeséget, az csak egy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!