Valaki fogyot már ezzel a diétával? (zöld teat)
Ha igen tapasztalatok?Tanàcsok?
itt olvastam,szivesen meg hallgatom a negativ vàlaszokat is.
Hmm.. ha a zöld tea nem fogyaszt, akkor miért arról nevezték el a kúrát (a hangzatos cím miatt, ennyi értelme is van a dolognak).
A zöld tea csodálatos ital, szerencsére nem "fogyaszt", én akkor már elfogytam volna.
Azt kell írjam, hogy amit mintaétrendnek nevez, két reggel már teljes kiőrlésű kenyérrel aztán meg zabbal és joghurttal indít. Utána mondjuk zöldségeket és húst is 'ajánl'. Hát egy nagyon nagy kamu :D
Ilyet egy 5 éves gyerek is összerak, csak abban kevesebb tea és több fagyi lesz. De a fagyi is csak tejszármazék+cukor, a joghurtos zab (vegyük észre) ugyan ilyen! Tejszármazék + szénhidrát, a teljes őrlésű kenyér is fölösleges keményítő, glutén..
Ezt nem negatív válasznak szántam, egyszerűen csak az ilyen joghurtos, kétes szénhidrátos dolgok helyett fogyassz zöldségeket, húsokat.
És próbáld ki a fehér teát is, a jázminos fehér tea egy nagyon nagy kedvenc (bár a natúr is igen kellemes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!