Ha naponta eszek fél/egy lapot, akkor az káros?
Hmm, papír?
Nem, annyira nem káros mint gondolnák. Sima üres papír lap? Kérdés mennyi vegyszer van benne.
Nem károsabb amúgy mint a tej/kenyér. Nem tömíti el a beleket, nem is valószínű hogy akut problémát okozna.
Inkább egy nagy kérdést hagy maga után: MIÉRT??
mert kövérnek érzem magam..:/
futni most nem tudok, mivel nagy a hó, maradt a felülés és a papírzabálás..:|
azt hallottam, hogy a modellek is ezt esznek, hogy vékonyabbak legyenek, és gondoltam én is kipróbálom...:/
zöldségeket, gyümölcsöket is szoktam enni étvágycsökkentés miatt.
Hmm, hát ettől fogyni nem fogsz. Ugye a fogyás nem azon múlik mennyire tömöd el magad alacsony (vagy nulla) kalóriás dolgokkal. Tudod, egészséges táplálkozás -> egészséges test.. :)
A negatív kalóriás zöldségeket most kikérem magamnak, hülyeség. A zöldségekben igen is nagy potenciál van, és ez maradjon is így mert igen komolyan edző ember vagyok, és a kínai Taoistákhoz hasonlóan váltok sok növényi kajára kevesebb állatiról, úgyhogy én elfogynék ha a növényekből (és valamennyi húsból) nem jutnék elég energiához :D
A valóság viszont az, hogy nagyon fontos energiát nyerünk a növényekből. Kellenek a hús mellé, és a zöldségek nem vonnak el semmiféle energiát, az emésztéssel többet mint amit adnak.. ezek legendák.
Az van, hogy szimplán egészségesek. Stabilan tartják a vércukorszintet (ahogy a húsok, zsírok is) nem okoznak nagy inzulinszint emelkedést, ezért a testünk egészségesen működik.. nem raktároz fölöslegesen zsírokat. Ennyire jók a zöldségek, húsok.
Hát a papír viszont már nem tápláló, elég beteg ötlet azt enni :)
Most már tudom miért, Kérdező tudja miért ne és mit helyette. Ha ezek után ezt folytatod.. akkor azt is tudjuk, hogy pszichomókust kell keresni.
jahj táp nem azt mondtam hogy minden zöldség ilyen, de van egy pár. a répa és a zeller kifejezetten az... -.-
a modelleket meg pont hogy nem kellene követni.. most komolyan bulémiás meg anorexiás p.csákat tartasz példaképnek? aztán meg pár év múlva jönnek majd a cikkek hogy ezek a drága modelek bélráktól meg egyéb nyavalyáktól szenvednek papírban található vegyszerek miatt... az meg hogy nem tudsz futni mert hó van olcsó kifogás... meg hogy marad a felülés.. van ezernyi mozgás forma amit a lakásban akár panelban is lehet csinálni zaj nélkül, mégis megmozgat... pl a levegő biciklizés... ha kötsz két 1,5literes teli palackot a talpadra meg még sulyzásnak is veheted...
köszönöm a válaszokat!:)
és a hó nem kifogás, menni is alig tudok a hóban, nem hogy futni...:)
viszont a levegő biciklizés meg az ilyen testmozgásos dolgok érdekelnének!:)
ment a zöld kéz mindkettőtöknek:)
köszi!!:)
sajnos panelba lakok, szóval ezeket az ugrálós dollgokat mellőznöm kell:(
Láttam egyszer egy dokumentumfilmet, vagy Isten tudja mit, amiben mutattak lányokat, akik kaja helyett papírt ettek meg hajat. De olyat is csináltak, hogy vattát belemártogattak tojásba, és megsütötték, mint a rántottát.
Na, de nem is ez a lényeg, hanem hogy ezek lerakódtak a gyomorban, és szépen lassan feltöltötték azt, mígnem egy teljesen tömör és kemény valami lett belőle, amit ki kellett műteni. A doktor bácsi, aki kiszedte, mutatta is, hogy gyomor alakja volt annak a tömbnek.
Szerintem azt nem kell ecsetelnem, mi lett volna a következménye, ha nem szedik ki azonnal ---> Halál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!