Édesanyámnak szüksége lenne egy útmutatóra. Ti hogyan vettétek be azt az óriási kapszulát ? Naponta 3-at kell evés előtt, mert nem eléggé érthető ahogyan ott írja?
2012. nov. 8. 17:13
1/9 anonim válasza:
Nem evés előtt, hanem edzés előtt, úgy fél órával. Önmagában nem sokat ér, még ha kilószámra szedi is az ember, de az edzés eredményességét javítja, gyorsabban mennek le a kilók. Nekem bevált.
2012. nov. 8. 17:34
2/9 A kérdező kommentje:
Persze együtt futunk anyuval.Sport az oké. De egy az nem túl kevés? Csak 225 mg van egy bogyóban.
2012. nov. 8. 20:30
3/9 anonim válasza:
Futás.. ennek semmi köze a fogyáshoz, ahogy a karnitin is intenzív edzéshez kell, nem pedig "zsírégetéshez".
A futástól csak a térdetek fog tönkremenni, ha mellette kenyeret, tejféléket esztek ugyan úgy zsírosak maradtok.
Ha leszoktok a cukros, szénhidrátdús ételekről, tejtermékekről akkor sokkal egészségesebb edzésformák mellett is lefogytok. És egészségesek is lesztek, na ez milyen jó!
2012. nov. 9. 10:33
4/9 anonim válasza:
Biztos, hogy csak 225 mg van benne? Amikor vettem, úgy emlékszem, 400 mg volt, abból szedtem be 3-at. Én a DM saját márkását szedtem (das gesunde pluss) 60 db kb 1400 vagy 1500 ft. Amúgy elvileg napi 1000 mg már elég, hogy segítsen a fogyásban.
2012. nov. 9. 10:44
5/9 anonim válasza:
Elvileg napi 500-1000 mg szintetizálódik a szervezetünkben.
2012. nov. 9. 12:49
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves TáplálkozásHarcművész tisztában vagyunk a táplálkozzásal 100%-ig! Minket ez az l-karnitin és sport érdekel.
A sport érdekes játék, írtam róla egy cikket. Nem biztos hogy érdekel, a sportok káros hatásaira van kiélezve testi és lelki szempontból.
Karnitinnal még mindig nem fogsz fogyni, amíg sok szénhidrátot, tejterméket fogyasztasz. De hát majd lásd be az igazam 2 hónap múlva, amikor vettél már karnitint.
Van olyan placebó hatás, hogy veszel valami hülyeséget, azt szeded és közben kevesebbet is eszel. Ilyenkor nagyon szokták dicsérni a vackot amit megesznek, hogy segíti a fogyást. Aha, hatékony :)
2012. nov. 11. 09:50
8/9 A kérdező kommentje:
Az a sportcikk érdekelne. Az embereknek minden eladható. Agykontroll mindennek a kulcsa véleményem szerint. Anyukám sosem volt nagy sportoló de most fogyni akart, és olvasott az l-karnitinről. Kíváncsi vagyok mennyire 'hatásos' lesz majd. A kérdést feltettem, hogy hátha tud valaki neki segíteni ez ügybe.
2012. nov. 11. 10:03
9/9 A kérdező kommentje:
Ami engem illet insanityzek, mindennap egy órát vagy felet, hogyan engedi az időm. Emelett legmeggyőzőbb elmélet számomra az agykontroll. Nem érdekel sem a szénhidrát, azt hogy mit kellene ennem, meg mit nem. Festékes sz*rokat, bolti cuccokat ritkán veszek, de most így ősszel a gyümölcsöket, zöldséget csak onnan tudom beszerezni. Ha már táplálkozásról van szó, akkor kenyeret nem eszem, nem látom benne az élvezetet. Max egy szelet pirítós, az jól tud esni néha. Általában jól átgondolom melyik kaja mit tartalmaz, amolyan "érdemes-e megenni alapon." Zöldség és gyümölcs az természetesen az első helyen vannak, mert szeretem, és nem azért mert, hogy kevés szénhidrátot tartalmaz stb stb. Nem vagyok túlsúlyos, de alakítom magam, ha megtehetem, akkor miért ne csinálnám?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!