Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mit ajánlanátok? Nektek mi...

Ti mit ajánlanátok? Nektek mi vált be?

Figyelt kérdés

kb. 166 cm vagyok és 59 kg. Nagyon leszeretnék adni úgy 6 kilót.:)

14/l

2012. okt. 26. 13:00
 1/6 anonim ***** válasza:
5%

Ez rossz ötlet volt.

Egy olyan oldalon tettél fel KOMOLY kérdést 14 évesen (tudatlanul) ahol bárki bármilyen butaságot írhat! Itt lelki sérült, testileg beteg emberek is előszeretettel írnak, drogokat ajánlhatnak mint fogyasztószer, vagy éppen ha valaki korrekt választ ír azt le fogják szólni, nagyon kevés esélyed van hogy hasznos választ kapj. Látod, én is csak 20%-ban vagyok hasznos, hát ez itt így megy..

De azért belekezdek, legyen mit leszólni: Nem kell sem egy 14 éves lánynak, de egy 80 éves férfinak sem kenyeret, tejet, lisztes cukros dolgokat enniük mert elhíznak, és tucatnyi betegség felé nyitnak.. Fogyassz húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket úgy elkészítve ahogy szereted, lakj jól és mozogj lehetőség szerint sokat. Én nem támogatom a sportokat mert tudom hogy valójában milyen mozgásokat kellene végezni, de az otthon ülésnél a legtöbb sport jobb. Nem mind, mert kocogás helyett inkább ajánlott az otthoni erősítés, de általánosságban igaz hogy valamit mozogni kell.

2012. okt. 26. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem azért van 20%-od, mert korrekt, hasznos választ írsz, hanem azért, mert baromságot terjesztesz!

Igazad van abban, hogy a kérdező itt nem fogja megtalálni a megoldást, mert mindenki mást mond.

Tévedsz viszont abban, hogy mit kell vagy lehet enni. Attól, hogy neked átmosták az agyadat, még nem lesz igazad.

Kedves kérdező!

14 évesen TILOS diétázni, mert növésben és fejlődésben vagy. Inkább arra figyelj, hogy eleget mozogj és ne hízz tovább. Nem vagy túlsúlyos - normális a súlyod. Lehet, hogy nem vagy piszkafa, de nem vagy kövér.

Koncentrálj a sportolásra, alakformálásra.

Most fejlődik a méhed, a petefészked, nem szabad ilyen-olyan diétákba kezdeni.

A koplalás, illetve az egyes élelmiszerek időleges megvonása minden esetben hízáshoz vezet. (Először pár kiló le, aztán sokkal több fel, ismét diéta, súlyvesztés, aztán újra hízás stb.)

Amiről a harcműves beszél, az meg a paleolit "diéta". Sok értelme nincs, erre külföldön már a hetvenes években rájöttek, csak hozzánk mostanra ért el ez az agyrém.

2012. okt. 26. 13:48
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Tehát, eddig semmit sem írtál csak engem kritizáltál, illetve hogy ne diétázzon, inkább sportoljon.

ÉRDEMBEN VALAMI VÁLASZ?

Ugyanis senki sem akart diétázni, senki sem beszélt a paleóról, a paleo egyébként sem diéta, a diéta a szerencsétlen dietetikusok mániája amit átvett a fogyiipar és a testépítők.

Ha megfogadja amit írtam neki, egész életében egészséges lehet, ennyit gondolom megérdemel egy gyerek.

2012. okt. 26. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a sport és az egészséges étrend jött be. Amiről elég sok ideig tartana írni, de neten sok oldal foglalkozik vele. Általában napi 1200-1500 kcalt viszek be és most már napi 40 percet kocogok meg lehet szeretni már felkelés után az az első gondolatom hogy melegítő és go ki :D Heti fél-1 kiló lement eddig vele. Napi 5-6x evés (6 óra után is kivéve ha 8kor már alszol) sok zöldség gyümölcs magvak és sovány hús többnyire pároltan
2012. okt. 26. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak a térded bírja 5 év múlva is :S
2012. okt. 26. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:

15 éve fallabdázok, ami a térdcsavaró mozdulatok miatt nem épp térdbarát sport. Mégis köszönöm, semmi bajom a térdemmel.

A térde (válla, könyöke, stb) annak fog szétmenni, akinek genetikailag gyengébb.

2012. okt. 28. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!