Olyan kérdésem lenne, hogy 3 hét alatt, ha nem ennék semmit, vitamint ennék, de csak vizet innék, akkor lemenne 10 kg? 180 cm körülbelül, lány, és 65 kg körül. 25 nap múlva születésnapom, és szeretnék addigra lefogyni. Tudom, 25 nap nem 3 hét, de én csak 3 hétig csinálnám ezt. Tapasztalatok esetleg? Oltásokat is fogadom, tudom hogy rossz következményei vannak, de én így már nem érzem jól magam a bőrömben, nem tudom elfogadni magam... Utcára se szívesen megyek ki... zavar a súlyom... És nem szedném vissza, mivel utána már csak zöldség, gyümölcs és joghurtokon élnék, plusz víz. Köszönöm ha kapok választ előre is!
2012. okt. 22. 17:22
1/3 anonim válasza:
Először is szüksége van a szervezetnek a főtt kajára mert tönkre megy a gyomrod. És a párolt sovány hús párolt zöldségekkel egyáltalán nem hízlal nyugodtan eheted. Felesleges éheztetned magad, hamar feladnád, vagy utána nem tudnád tartani ezt a csak ezt eszem-et. Inkább kezd azzal hogy csak ilyen féle ételeket eszel, és ami még fontosabb kezdj sportolni. Ha képes lennél magadat éheztetni hogy lefogyj inkább gyalogolj napi 1 órát vagy fuss pár perceket, tornázz. Sokkal jobbak mintha szenvedsz az éhségtől. Szóval ne a koplalással kezd, hanem hogy csak zöldséget joghurtot és gyümölcsöket eszel, persze ebédre a párolt hússal és ehetsz még gyümölcsös túrót is és tojást. Fontos a fehérje és mozogj sokat. Egyébként sincs olyan hogy nem szedem vissza mert....vagy vissza szeded akármiből is eszel többet vagy anorexiás leszel.
Nem drasztikus megoldásokat kell keresni, hanem életmód váltás kell aminek a pozitív következménye a fogyás.
2012. okt. 22. 17:49
2/3 anonim válasza:
javaslom távolítsd el az agyadat, mert teljesen feleslegesen növeli a súlyodat.
2012. okt. 22. 17:50
3/3 anonim válasza:
Ha anorexiás akarsz lenni, legyél! 180cm-es lánynak minimum 70kg-nak kellene lennie. Nemértem, miért akarja mindenki elbaszni a testét. Hetente max. 1 kg-ot szabadna leadni, ha ennél többet ad le valaki, az már izomból megy, de ahogy látom ez nálad nem lenne baj. Ne egyél, csak igyál pár nap múlva (max. 1 hét) össze fogsz esni, zabálási rohamok fognak rád törni, és így talán felszedsz egy kis súlyt, mert a 65 kg kevés. Valamint meny el agydokihoz, mert valami nincs rendben, ha a mostani súlyodat is soknak találod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!