Egy 12 éves lánynak 158 cm - hez mennyi a megfelelő súly?
Figyelt kérdés
2012. okt. 20. 16:59
1/11 anonim válasza:
Ez testalkatonként változó. Én is 158cm vagyok, nekem 63-65 kg az ideális súlyom.
2/11 A kérdező kommentje:
Én vagyok a 12 éves lány...Csípőben széles, derékban vékony, vállban közepes (se nem széles, se nem kicsi) combban vastag vagyok, de tornázok rá. 50-52 kg vagyok...:( Az osztálytársam 165 cm és 46 kg. És nem mondható vékonynak! Combja vékony, azért a hasa nem annyira...:p
Felesleg: csípő, comb, has, meg egy kicsit a fenéknél...
2012. okt. 20. 17:25
3/11 anonim válasza:
Csontozattól függően, 12 éves lánynak kb. 42-48 kiló, de az 50 sem vészes azért, csak figyelj oda a jövőben, mert pont ebben a korban a legkönnyebb kipárnásodni. Még növésben vagy, nyúlni fogsz egy keveset, 50 kilósan nem lehetsz azért kis golyó:))
4/11 anonim válasza:
A felnőtt nőknél 158cm-hez az àtlagos: vékony testalkatnàl(csontozatnàl: 49-54 közepesnél: 55-59, erős testalkatnàl: 60-65kg
5/11 A kérdező kommentje:
Én ha felnövök, max. 60 kg akarok lenni, de hogy, ha már most elhíztam...na mindegy, próbálok azért figyelni magamra.
2012. okt. 20. 18:05
6/11 anonim válasza:
Sportolj, jàrj el futni. Úgy kell, hogy először csak kis tàvot futsz, aztàn minden alkalommal egy kicsit többet. A szervezeted így szépen hozzàszokik, és az első néhàny alkalom utàn màr nem is lesz rissz, sőt élvezni fogod. Èn 450mèterrel kezdtem, most màr 6km-t futok. Többet is tudnék màr, de hatnàl màr unom. Heti kètszer legalàbb. Súlyzózàst is csinàlhatsz otthon kèzisúlyzókkal, az se megerőltető, neten sokféle gyakorlatot talàlsz, amiket lehet velük csinàlni.
7/11 A kérdező kommentje:
Már tornázok a combomra...nem rendszeresen, de heti kétszer minimum.
2012. okt. 21. 16:05
8/11 anonim válasza:
A kerékpàr is formàlja a combokat, de ha nagyobb vàrosban élsz, inkàbb szobabiciklizz,(a forgalom füstje miatt). Ràadâsul nézhetsz közbe tv-t is, vagy ilyesmi. :)
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
én is ennyi magas vagyok, most 46 kg de 21 éves
12 évesen is ilyen magas voltam de 10 kg-mal több
sose fogyóztam, sose tornáztam, semmi, csak változott az alkatom
szerintem normális a súlyom, alakom, egészségesen étkezem, rendszeresen, eleget, zöldséget, gyümölcsöt, fehér húst, kenyeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!