Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elfelejtettem elhozni az...

Elfelejtettem elhozni az előre elkészített ebédemet, és sajnos nincs időm étterembe menni. Csak kiszaladok kaját venni, segítsetek csajok, mit vehetnék? Paradicsom, uborka meg csirke sonka mehet szerintetek? vagy mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 11:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia!

jóétvágyat:)

fincsi :9

2009. aug. 6. 13:07
 12/12 sex machine válasza:

Hungarocell azaz puffasztott rizs és activia joghurt. Ez nagyon trendi fogyis. És közeben mondogatod, hogy szeretem pocakot, mert ennél ostobább és idegesítőbb reklámot régen láttam.

Másik lehetőség: lemész az újságoshoz és fölvásárolod az összes Cosmpolitan-hez hasonló trendi nőci újságot és ott egymilliárd fogyis kaját ajánlanak. Ne sajnáld rá a pénzt. Ezért találták ki a fogyasztói társadalmat :)

Részemről ennyi. Remélem konstruktív voltam :)

2013. ápr. 9. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!