Nem tudom mert nem fogyok ugy ahogy azt kepzeltem?
"Az Ön testtömegindexe: 22,39
Kategória: normál
Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát. A legtöbb hölgynek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!"
Miért akarsz fogyni?
A BMI egy baromság, semmit nem vesz figyelembe.
Kerdező, az a gond, hogy koplalsz, a szervezeted átállt raktározó üzemmódba, mert "fel", hogy nem kap elegendő kaját a jövőben. Emiatt szepen egy reszet elraktázza zsírkent abból, amit beviszel. Honnan vetted ezeket a kalóriamennyisegeket? Ugyanis egy felnőtt nőnek nagyon nem kene 1200-1300 kalória alá mennie.
Növeld meg az etel mennyiseget, számold ki mennyire van szükseged, millió kalkulátort találsz, es aszerint etkezz. Szerintem 1500 kalória is simán kellhet neked, de ezt így látatlanban nehez megmondani.
Es eletmódot válts, ne dietázz átmenetileg, mert ha visszaállsz a korábbi szar kajálásodra, mindent visszaszedsz hetek alatt.
Koszonom a valaszokat!
Kedves 1-es valaszado, hat tudja en azert szeretnek meg fogyni, mert nem erzem igy meg jol magam, egyszoval meg mindig eleg ducinal latom magam es azert szeretnek megszabadulni meg kb olyan 7 kg-tol.
Kedves 2-ik valaszado! A kaloriamennyiseg bevitelet a fogyashoz, a netrol olvastam, kulonbozo fogyokuras lapokrol, amit ugyhittem, hogy megfelelo szamomra a fogyashoz!
De ha onok is igy gondoljak, hogy megfelelo a testsulyom, akkor a tanacsukat megfigyeloen, elterek a plusz lefogyas gondolatatol, es megprobalok arra oszpontositani, hogy tartsam a testsulyom. Es pluszba megprobalok az itholi munkak mellett, egy rendszeres mozgast is bevezetni a napjaimba, a tanacsukat megfogadva! Koszonom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!