Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki próbálta már ezt a tornát?

Valaki próbálta már ezt a tornát?

Figyelt kérdés
Egyik nap, erre a videóra találtam Youtube-on : http://www.youtube.com/watch?v=ve-WiQKi_W8&feature=player_em.. Ez egy 30 napos torna, amely annyit jelent, hogy 10 napig az első, 10 napig a második és 10 napig a harmadik részt kell csinálni. Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg vki még próbálta, mert érdekelnének a tapasztalatokra. Én formálódni szeretnék, de azt sem bánnám ha le menne 2-3 kg. 165cm és 57kg vagyok. L/16 Előre is köszönöm a válaszokat

2012. okt. 4. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nyáron csináltam és segített, bár eléggé rendszertelenül sikerült, mert sok volt az utazás stb. stb. Mellette jó étkezéssel lement 3-4kg.

De! Nem tudom tudod-e, de a viasaton van egy olyan műsor, hogy Zsírégetők. Ő és egy pasi fogyasztanak le ilyen 150kg pluszos embereket átlag testsúlyra. Bár oké, egész nap edzenek és profik vannak mellettük, étrendben is, de csak tud valamit a nő. :)

2012. nov. 1. 18:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. :) Igen szoktam nézni a Viasaton a műsorát. Igazából azóta már neki kezdtem és tetszett is. De a hétvégéken soha nem voltam otthon meg napközben is többször elfoglalt voltam. De akkor ezek szerint nem baj, ha nem tartom be szigorúan a szakaszokat.
2012. nov. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!