1hét = -2kg + formázás. Menni fog ez így?
Ugye az egészséges fogyás alkalmával hetente 1-2kg-t fogyunk,de vajon ha ezeket betartom,menni fog.
-Rágcsálnivaló,cukros üdítők,péksütik elfelejtve.
-Reggeli:fél szelet kenyér 3szelet szalámival vagy gyümölcs
Tízórai:kizárólag ha éhes vagyok és csak gyümölcs.
Ebéd:ami éppen van,de keveset és ha éppen zsíros,nehéz kaja van akkor inkább kitalálok magamnak valamit.
Uzsonna:ha éhes vagyok zöldség.
Vacsora:zöldség 5szelet szalámival vagy 3szelet párizsival.
-Napi 2,5-3l víz.
-Napi 2x60perc torna (délelőtt,délután) Többek között a Réka van öt perced-et is csinálom.
Vajon menni fog ez így?
Lehetőleg őszinte,de normálisan megfogalmazod választ várok,és ha valamit máshogy csinálnátok azt is írjátok meg légszi!:)
Köszönöm szépen a gyors válaszodat!
Most sokan le fognak hurrogni,mert 53kg vagyok és 159cm,ami a BMI kalkulátor szerint normális egy 14/L-nek.De én és a családom is látja,hogy nagy a combom és a hasam:S
Te hány cm vagy és hány éves?:)Neked is sok sikert,és kitartást,hidd el,most nehéz,de utána milyen jó lesz ha szép alakunk lesz:)
Köszönöm a válaszodat!:)
Hogy 2 kg-ot fogysz-e, az attól is függ, hogy hány kg vagy, és milyen magas.
Én a szalámit és a párizsot tojásra cserélném. Rántottát vagy tükörtojást lehet csinálni olaj nélkül is, én egyszerűen beletöröm a serpenyőbe, ha kipukkad a sárgája, kipukkad, ha nem, nem, az íze ugyan az :)
Indok:
- 100 g téliszalámi 516 kcal és 2-szer annyi zsírt tartalmaz, mint fehérjét
- 100 g párizsi 212 kcal, és több zsírt tartalmaz, mint fehérjét
- 100 g tojás 164 kcal, és kevesebb zsírt tartalmaz, mint fehérjét (1 db tojás 66 kcal)
- minél több kcal fehérjéből jön, annál jobban gyorsul az anyagcseréd, a fehérjehiány azonban lelassítja azt
Hogy a gyümölccsel mennyire kell vigyáznod, nagyban függ attól, hogy honnan indulsz. Ha 60-ról akarsz 54 kg lenni, nagyon kell vigyáznod erre a kis kcal bevitelre is, rengeted cukor van bennük is. Ha 100 kg-ról indulsz, most még lényegtelen, hacsak nem eszel meg belőlük 1 kg-ot :) Csak hajlamosak az emberek azt gondolni, hogy áá, ez csak víz meg vitamin édesen, nem hízlal, akármennyit lehet belőlük enni... Szóval, visszakanyarodva, mondjuk 2 almánál ne egyél többet egyszerre.
Az ebédre pedig egy tipp: képzeld el, mennyit ettél egy addot ebédből akkor, amikor híztál. Felezd el a szemeddel. És szabd meg, hogy ennél többet nem szabad enned.
Neked is köszönöm a válasz!
A tojást eszem,az jó,mert szeretem is:D
Sokat egyébként sem ettem,csak szerettem nassolni,eddig szinte nem volt olyan nap hogy nem ettem valami nasit(popcorn,1-2kocka csoki/jobbik estben csak annyi/,keksz) és nem sokat mozogtam!:S
Ma pl. reggel 2tojást sütöttem rántottának ezt ettem fél szelet kenyérrel,délelőtt megéheztem,de egy baracknál nem tudtam többet enni,tehát ilyen szempontból jól jártam,mert nem tudok egyszerre sokat enni semmiből:)
Neked is nagyon szépen köszönöm a választ!
Előző vagyok, ezek szerint lassan írok =)
Bocsi, ennek fényében igazából nem nagyon fog menni a -2 kg /hét.
1 kg zsír leadásához 7000 kcal különbség kell. Neked így 14000 kcal-val kéne kevesebbet enned ill. többet mozognod egy héten, ezt ezen a súlyon nem igazán lehet elérni. Ha mégis leadsz 2 kg-t egy héten, annak jó része víz / izom lesz ( = könnyebb vagy, de nem fogysz abban az értelemben)
SziÓÓ!Első vagyok! Köszönöm elöször is..
:)
154 cm vok, 47 kg és 17 éves.. nekem is a pocim kicsit nagy ( bár az inkább hamar felpuffad.) és a combom ami dagi.. :D nem nagyon, éppen hogy összeér, de azért van ott 1-1 kg felesleg szerintem..
AZtán meg ha valaki lehurrog ne törödj vele, nem az ő dolga, meg hát végülis mindenkinek más a véleménye :)
Magadra hallgass, ha nem érzed igy jol magad akkor változtass.:) Nem fogok neked sablonszöveget nyomni hogy Teljesen jó a súlyod és ilyen fiatalon még nem kell.. ez hülyeség. Te látod, te érzed, és szerintem késöbb nem biztos hogy a fogyókurára tudsz figyelni ( karrier.. gyerekek..) nah de! nagyon elkalandoztam a témától :) Szóval..1 szónak is 100 a vége. HAJRÁ!! :)
Heti -2 kiló elég irreális. Nem csak az a lényeg, hogy mennyit eszel, hanem az is ugyanolyan fontos, hogy mit. A te energiabeviteled úgy 55%-a szénhidrát, 25%-a zsír és 20%-a fehérje, de csak akkor, ha ebédre valami jobb kaját eszel, ha nem, akkor nincs meg az 5% fehérje sem.
Napi 2-3 liter víz pedig kevés ilyen melegben.
A torna sem a legoptimálisabb testmozgás. Az úszás 2-3x jobb, mint a legjobb tornák. Menj el ússz napi 1-másfél órát, egyél sokkal több fehérjét és lehet, hogy tényleg meglesz az a 2 kiló egy hét alatt.
Én valahogy így csináltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!