Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Almaecetes víz citromlével?

Almaecetes víz citromlével?

Figyelt kérdés

Sokan írták hasznos ha almaecetes vizet isznak hiszen felpörgeti az anyagcserét is. Na sokan ezt nem bírják meginni ezért mézzel édesítik...Én ezt kihagyom hisz a méz sem épp fogyókúrás. Viszont ha citromlevet öntök mellé akkor meg bírom inni. Úgy is jó ? (mellette sportolok is...napi 2 órát) Van esélyem a fogyásra ?

17/L aki 170/65 kg de sportos vagyok!

Köszi

2009. aug. 3. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Sportolj és probalj minél kevesebbet enni, elég ha az eddigi adagodat mindig egy nagyon kevéssel csökkented, és ha ez menni fog, fogsz fogyni anélkul is, hogy almaecetet iszol citromlével, nem egészséges és a fogyást meg nem segiti elő, szoval én nem javaslom!
2009. aug. 3. 18:48
 2/5 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy a citromlé nem segíti elő a fogyást! Az almaecetről még nem hallottam, de ha minden étkezés előtt megiszol egy fél( egész ) citrom levét, az elősegíti a fogyást! És ez 100%! Én próbáltam már! Viszont nem szabad túl sokáig csinálni, mert tönkre teszi a gyomrodat.
2009. aug. 4. 10:55
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem jó úgy is ahogy írtad, de ha egy pohár vízbe belefacsarod egy fél citrom levét, almaecet nélkül, az is jó. Én olvastam úgy is hogy almaecet, úgy is hogy citromlé, szóval elvileg az is ugyanolyan hatásos, csak finomabb :)
2009. aug. 4. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen:) de persze írhattok még :)
2009. aug. 4. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igyál sósavat.Hamarabb eléred ugyanazt az eredményt,amit az almaecet+citromlé eleggyel.Szanaszét marja a gyomrod!Pláne,ha fokozatosan csökkented is a bevitt étel mennyiségét.De azért sok sikert.

u.i.:Ha rám hallgatsz,már most elkezdesz tájékozódni a gyomorfekélyről...Ilyen praktikákkal biztos lesz hozzá "szerencséd"...

2009. szept. 6. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!